chrooooo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 εχω το wireless laser mouse 5000 και το wireless multimedia keyboard 1.0A,και τα 2 microsoft,και τα δυο ασυρματα,προφανωςτο keyboard ηταν μαζι με ποντικι αλλα χαλασε,οποτε πηρα αυτο που εχω τωρα,με αποτελεσμα να εχω 2 δεκτες,wireless mouse receiver 1.0 για το ποντικι και wireless optical desktop receiver 2.0A για το keyboardρωταω μηπως ξερει κανεις,επειδη ειναι δυσκολη η προσβαση και δεν μπορω να τα βγαζω απο πισω απο το Pc για να κανω πειραματα,παιζει να παιξει το ποντικι στο receiver του keyboard?το αναποδο μου φαινεται λιγο απιθανο..
dimitris_s Ιανουάριος 12, 2010 #2 Ιανουάριος 12, 2010 Κανονικά πρέπει να δουλεύουν. Από πείρα μπορώ να σου πω ότι, τουλάχιστον για Microsoft hardware, μερικές ασύρματες συσκευές δουλεύουν κανονικά και με transceivers από άλλες MS συσκευές. Αυτό έχει να κάνει με revision και ιστορίες. Βασικά, δοκίμασε το, βγάλε το ένα usb stick, κάνε ένα συγχρονισμό και δες. Δε πιστεύω να είναι πιο δύσκολο από το να ανοίξεις topic.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.