petran_x13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα έχω εγκατεστημένο στο pc μου το windows live messenger όταν όμως παο να το ανοίξω που κάνει το πρόγραμμα σταμάτησε να litougri το έκανα απεγκατάσταση το ξανά εγκατέστησα και πάλι τα ίδια. τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 όταν όμως παο να το ανοίξω που κάνει το πρόγραμμα σταμάτησε να litougri το έκανα απεγκατάσταση Αφενός ψήσου να κάνεις ένα στοιχειώδη συντακτικό έλεγχο πριν γράψεις κάτι για να καταλαβαίνουμε και εμείς που δεν μιλάμε σφηνοειδή Β’Αφετέρου, τι λειτουργικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Ιανουάριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Αφενός ψήσου να κάνεις ένα στοιχειώδη συντακτικό έλεγχο πριν γράψεις κάτι για να καταλαβαίνουμε και εμείς που δεν μιλάμε σφηνοειδή Β’Αφετέρου, τι λειτουργικό έχεις?xexe sorry για την απροσεξία:yes4:windows vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Ιανουάριος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 τελικά παίδες το έλυσα με μια επαναφορά συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.