tassoss Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 Εχω ένα PSU το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ανεμιστήρες και θα είναι εκτός κουτιού. Το πρόβλημα είναι ότι στις δοκιμές ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού ακούγετε περισσότερο απο τους υπόλοιπους που δουλεύουν στα 7V.Η ερώτηση μου είναι: θα υπάρξει πρόβλημα αν αποσυνδέσω τελειώς τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Όχι αν δεν ζεσταίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 25, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 γιατι δεν το συνδεεις σε ενα ελευθερο molex, να δουλευει με 5 βολτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 26, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Υπάρχει πρόβλημα προσοχή!!!!! Μπορείς να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις Το έχω δοκιμάσει και το τροφοδοτικό στην πραγματικότητα έλιωσε(δεν μιλάω για το εξωτερικό περίβλημα)Αν θες να χρησιμοποιήσεις ένα τροφοδοτικό μόνο για τους ανεμιστήρες γιατί δεν παίρνεις έναν οποιοδήποτε μετασχηματιστή 12V AC-DC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 26, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Αρχική απάντηση από kaynd [26-11-2003 και 13:39] Υπάρχει πρόβλημα προσοχή!!!!! Μπορείς να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις Το έχω δοκιμάσει και το τροφοδοτικό στην πραγματικότητα έλιωσε(δεν μιλάω για το εξωτερικό περίβλημα)Αν θες να χρησιμοποιήσεις ένα τροφοδοτικό μόνο για τους ανεμιστήρες γιατί δεν παίρνεις έναν οποιοδήποτε μετασχηματιστή 12V AC-DC? Γιατί με το τροφοδοτικό έχω την δυνατότητα να παίξω με τους ανεμιστήρες ( 7-12V). Για μετασχηματιστή δεν ξέρω, θα έχω αυτή την δυνατότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Νοέμβριος 27, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 θα την εχεις αρκει να το φτιαξεις σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.