Jump to content

mail address=spam, δυστυχώς!!! Κάποια λύση;

serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ας πούμε ότι στο MS Outlook έχω καταχωρημένες 30 mail addresses. Κάποιοι από αυτούς τους παραλήπτες έχουν χαρακτηρίσει τη διεύθυνσή μου (mail address) σαν spam address, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τους στείλω mail.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω ποιοί από αυτούς τους παραλήπτες με έχουν τσεκαρισμένο σαν spam address, εκτός από τους ακόλουθους δύο τρόπους:

α) Να στέλνω σε έναν-έναν ένα mail. Έτσι, σε αυτούς που είμαι χαρακτηρισμένος spam θα μου γυρνάει πίσω ενημερωτικό mail ότι το mail μου δεν έφτασε στον παραλήπτη επιτυχώς και

β) Τηλέφωνο σε κάθε παραλήπτη και να του πω να τσεκάρει εάν είμαι χαρακτηρισμένος spam.

Και κάτι ακόμα. Εάν τελικά μου βρείτε τη λύση να εντοπίσω σε ποιούς είμαι χαρακτηρισμένος spam, ποιές εναλλακτικές έχω να αποχαρακτηριστώ spam address;

Ευχαριστώ!!

Για τον αποχαρακτηρισμό, θα σου πρότεινα να αλλάξεις το mail σου σε κάτι προς gmail, μιας και όπως έχει λεχθεί και παλαιότερα, η otenet, forthnet, και κάποιες άλλες εταιρίες έχουν χαρακτηριστεί ως spam domains.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.