Jump to content

Αντικατάσταση LCD panel για λάπτοπ

whitesnake

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα! Έχω ένα LG E300 το οποίο θέλει, μετά από ένα μικρό ατύχημα, αντικατάσταση του lcd panel. Είναι 13,3 ιντσών. Ξέρει κάποιος να προτείνει κάποια δοκιμασμένη λύση; Εννοώ συγκεκριμένο κατάστημα ή συγκεκριμένο ebay seller. Από ebay ως καλύτερη περίπτωση από αξιολογήσεις κλπ βρήκα αυτόν εδώ αλλά η κίνα με τρομάζει λίγο γιατί συνήθως όταν παίρνω κάτι από κει εντοπίζω σημάδια κακής ποιότητας, κάτι που δε θα ήθελα για ένα πάνελ. Καμιά γνώμη;

Κάποιος κανείς κάτι; Πρέπει να παραγγείλω μέσα στη βδομάδα... Μην έρθει καμιά πατάτα :boxed:

Και αυτοι μην νομίζεις οτι θα την πάρουν απο άλλου την οθόνη...

Παρε απο το ebay δεν εισαι και ο μοναδικός ;)

Και αυτοι μην νομίζεις οτι θα την πάρουν απο άλλου την οθόνη...

Παρε απο το ebay δεν εισαι και ο μοναδικός ;)

+1

Έχω πάρει απο ebay ενα panel για Sony 13.3. Τελικώς μάλλον ηταν καμμένη η κάρτα γραφικών οπότε μου έχει ξεμείνει.

Φαίνεται όμοιο με αυτό της φωτογραφίας στο ebay link που δίνεις.

Μπορούμε να το δοκιμάσουμε και αν σου παίξει το παίρνεις επιτόπου, χωρίς να περιμένεις και να αγχώνεσαι με το ebay.

Μπορώ να βοηθήσω στην αλλαγή αν θες.

λυσε το πανελ και βγαλτο εξω

στην πισω μερια θα βρεις το κωδικο (p/n) με τον οποιο θα ψαξεις για την οθονη

θα βρεις πολλες λυσεις και οικονομικες - το ebay ειναι καλη λυση αλλα οχι και η μοναδικη/καλυτερη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.