Jump to content

Διευθετηση φουρφουριων μετα απο εγκατασταση Mugen 2!

goku_dbz

Recommended Posts

ανοιγω νεο θεμα για να μην "χαλασω" αυτο...

Λοιπον, μετα απο την εγκατασταση της Mugen 2 επανω στην Asrock P55M Pro εχω ελευθερα μονο τα 2 περιφερικα memory slots, οποτε χανω το dual channel (θεσεις 1+3, 2+4 για να δουλευει!!!)

παραθετω φωτο (απο κινητο οποτε:flag: επισης δεν ειχα χρονο να κανω cable management οποτε παλι :flag::flag:):

dsc0015ed.jpg

Τι μπορω να κανω?

Σκεφτηκα να βαλω το φουρφουρι απο την αντιθετη μερια(εμπρος απο το exhaust fan) αλλα τοτε το exhaust fan??? να το βγαλω ή να το αφησω?(ή να το κανω input fan?)

υγ: η καρτα γραφικων αν και σχεδον εφαπτεται της mugen τα temps της επεσαν!!!!!

Θα προσπαθούσα να κάνω κάποια πατεντούλα, ώστε ο ανεμιστήρας πάνω στη Mugen να καθίσει λίγο πιο ψηλά, τόσο ώστε να δημιουργηθεί από κάτω χώρος για τα DIMM. θα χάσεις κάποιο τμήμας της ροής, αλλά αν έριχνες άλλον έναν ανεμιστήρα (έστω και με πολύ χαμηλές στροφές για μείωση θορύβου) στο άλλο άκρο για push-pull? Μπορεί και να αναπλήρωνε το χαμένο airflow... Όλα αυτά αν χωράει βέβαια δεύτερος ανεμιστήρας μεταξύ ψήκτρας και exhaust-fan.

Όλα αυτά αν χωράει βέβαια δεύτρος ανεμιστήρας μεταξύ ψήκτρας και exhaust-fan.

υπαρχει χωρος- η φωτο δεν βγηκε καλα! οποτε λες να το δοκιμασω ετσι?

απορια: αν εβαζα το φουρφουρι απο πανω θα εχανα περισσοτερο airflow απ'οτι με τον τροπο που λες?????

EDIT: Τελικα 1cm ηθελε να ανεβει πανω και ολα μια χαρα-ευτυχως οι μνημες ειναι γυμνες! Το πιο απλο και δεν το σκεφτηκα! Σ'ευχαριστω μαν...να σαι καλα, μου φτιαξες την νυχτα!

δεν χρειαζεται πλεον...εχω σηκωσει τον ανεμηστηρα 1cm πανω και ολα κομπλε! εκανα και κατι προχειρες μετρησειες και οι θερμοκρασιες παρεμειναν ιδιες οποτε....:jump1:

Εχεις ακριβως το προβλημα που σου ειπα οτι ειχα και εγω με την μugen.Σε 1366 ετρωγε τα 2 πρωτα σλοτ ο ανεμηστηρας και αναγκαστικα τον ειχα αρκετα πιο πανω λογω ψυχτρας απο τις trident.

Εχεις ακριβως το προβλημα που σου ειπα οτι ειχα και εγω με την μugen.Σε 1366 ετρωγε τα 2 πρωτα σλοτ ο ανεμηστηρας και αναγκαστικα τον ειχα αρκετα πιο πανω λογω ψυχτρας απο τις trident.

ναι, ειχες δικαιο! ευτυχως ομως οι μνημες μου ειναι γυμνες και ετσι ο ανεμηστηρας ανεβηκε ελαχιστα!!!

παντως απο temps :neo:

34186472.png

Απο temps με την scythe θα μεινεις υπερ ευχαριστημενος.Εγω σου ειπα τα μονα μειων που εβρισκα και για αυτο την αλλαξα ηταν οτι ηταν ογκωδης και 2ον και βασικοτερο για να την βγαλεις πρεπει να βγαλεις τα παντα...:p

Πολυ σπαστικο.Αν και με το κιτ που πηρες εσυ νομιζω βγαινει πανευκολα...ε?

Αν και με το κιτ που πηρες εσυ νομιζω βγαινει πανευκολα...ε?

την εβαλα και δεν την ξαναβγαλα απο τότε οποτε δεν μπορω να πω...παντως με παιδεψε λιγο στην εγκατασταση:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.