Jump to content

God of War 3 Demo

P3r1andro$

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα εχω παρει το god of war collection για το ps3 και διαβαζα οτι μεσω αυτου μπορω να ξεκλειδωσω το demo του gow3 απο το playstation store με ενα key αλλα δεν βρισκω αυτο το key το εχει κατεβασει κανεις?

Το εψαχνα και εγώ, αλλα απο οτι διάβασα, μονο σε μερικα ειχανε βάλει μεσα το χαρτάκι με τον κωδικό...Υπομονη 2 μηνάκια ακόμα για το full game.

Οι γνωμες ειναι καπως αναμικτες απο οσους επαιξαν το demo. Οι πιο αρνητικες γνωμες λενε oti το μονο που προσφερει ειναι υπερβολικη βια παρα κατι το πραγματικα καινουργιο και οτι ειναι linear εμπειρια ενω αλλοι το χαρακτηριζουν ως God of War 2.5

Bεβαια το μονο σιγουρο ειναι οτι οι φανατικοι του PS3 ακoμα και αιματηρη ψιλοπατατα να ειναι το παιχνιδι θα τρεξουν να το ονομασουν "Παιχνιδι της χρονιας " επειδη προκειται για exclusive της συγκεκριμενης κονσολας...

GOD OF WAR 3 - DEMO GAMEPLAY VIDEO

GOD OF WAR 3 - DEMO GAMEPLAY VIDEO

Τα σπάει.. :o Άνετα το παιχνίδι της χρονίας, μαζί με το GT5 :lock:

Το έβαλα εγώ το key αλλά λέει ότι έχει λήξει.. :zzz:

Ενας φίλος εβαλε το key σημερα και το πήρε, αλλα αναγκάστηκε να φτιάξει αμερικάνικο προφιλ αλλιως δε το έπαιρνε. Για δοκίμασε.

μια χαρα ειναι το demo στο Play3 που το κατεβασα , ωραια κινηση , ξυλο πολυ (οπως παντα) και απο γραφικα μια χαρα (για Play3 παντα,+οτι δεν ειναι το final συμφωνα με αυτους,αλλωστε το Demo ειναι απο το καλοκαιρι του '09 αν δεν κανω λαθος)

αντε να βγει λεμε:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.