blacK_iCe1416003182 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για το στήσιμο ενός ΝΕΤ καφέ μένω στο Λίβανο(Βυρηττό) εδω και λίγες μέρες ..αφού δεν τράβαγε άλλο στην ….ΕΛΛΑΔΑ ,,,,αποφάσισα να την κάνω μήπως και βρω την τύχη μου αλλού …και σκέφτηκα να ανοίξω ένα ΝΕΤ εδώ όλος ο εξοπλισμός θα αγοραστή από Ελλάδα(Θεσσαλονίκη …και θα τον στήσω εγώ.. Λοιπόν … θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατόν τη χρειάζεται ένα καλό ΝΕΤ ….φυσικά στα μέσα τις λογικής γιατί δεν είμαστε και για πολλά Συνολο 40 PC:happy2::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 δε ξέρω τις φορολογικές επιπτώσεις που θα έχεις, μιας και αφου θα κάνεις εταιρία και τον εξοπλισμό θα τον εισάγεις, μη πληρώσεις στο τελωνείο τα μαλλιοκέφαλά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Ιανουάριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 δε ξέρω τις φορολογικές επιπτώσεις που θα έχεις, μιας και αφου θα κάνεις εταιρία και τον εξοπλισμό θα τον εισάγεις, μη πληρώσεις στο τελωνείο τα μαλλιοκέφαλά σου.[/QUφιλε μου αυτο εχει κανονιστη για την εισαγωγη.... μηδαμινα τα εξοδα απλα η αγορα εινια λιγο τσιμπημενη εκει..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Ποιό καλά σε συμφέρει να ψαχτείς από άλλες αγορές εκεί δίπλα (π.χ. Ισραήλ) ή λίγο ποιό κάτω, Ντουμπάι δηλαδή που έχουν κεντρικές αποθήκες οι πάντες από Άπω Ανατολή.Ή βρες κάποια εταιρεία (πάλι από εκεί κοντά) να στα κάνει εισαγωγή εκείνη...Αν τα πάρεις από Ελλάδα εννοείτε ότι ξεχνάς οτιδήποτε έχει σχέση με εγγύηση...Επίσης, αν όντως θες να προκόψεις εκεί που πήγες μάλλον πρέπει να σκεφτείς λίγο διαφορετικά.Δηλαδή τα 25.000-30.000 που θα ξοδέψεις, εδώ στην Ελλάδα είναι ένα απλό ποσό, εκεί όμως είναι «χρήμα» με cohones.Δεν σου λέω να το παίξεις επιχειρηματίας και ματσό αλλά θεωρώ ότι ποιό πολύ τόπο θα πιάσουν αν επενδυθούν εκεί (με το ίδιο αντικείμενο πάντα, νετ καφέ) παρά εδώ.My 5 cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Ιανουάριος 11, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Ποιό καλά σε συμφέρει να ψαχτείς από άλλες αγορές εκεί δίπλα (π.χ. Ισραήλ) ή λίγο ποιό κάτω, Ντουμπάι δηλαδή που έχουν κεντρικές αποθήκες οι πάντες από Άπω Ανατολή.Ή βρες κάποια εταιρεία (πάλι από εκεί κοντά) να στα κάνει εισαγωγή εκείνη...Αν τα πάρεις από Ελλάδα εννοείτε ότι ξεχνάς οτιδήποτε έχει σχέση με εγγύηση...Επίσης, αν όντως θες να προκόψεις εκεί που πήγες μάλλον πρέπει να σκεφτείς λίγο διαφορετικά.Δηλαδή τα 25.000-30.000 που θα ξοδέψεις, εδώ στην Ελλάδα είναι ένα απλό ποσό, εκεί όμως είναι «χρήμα» με cohones.Δεν σου λέω να το παίξεις επιχειρηματίας και ματσό αλλά θεωρώ ότι ποιό πολύ τόπο θα πιάσουν αν επενδυθούν εκεί (με το ίδιο αντικείμενο πάντα, νετ καφέ) παρά εδώ.My 5 cent.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ,,στο ντουμπαι πηγα ειναι λιγο χαλια ι τιμες παρολο που εχει πατωση οικονομικα,,,και τουρκια αλλα με τιποτα απο εκει ....ΙσραήλΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!! κατι θα βρω που θα παη..........:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.