Nick86 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2010 Λεω να βαλω στις μνημες ενα απο κιτ με 2χ60mm ανεμηστηρες που κυκλοφορουν.Eite OCZ eite to hyperX.Τα ερωτηματα ειναι 3.1)Κανουν δουλεια??2)Οι trident θα χωρανε απο κατω λογω ψυχτρας??3)Με την mega shadow θα παει μερικα χιλιοστα απο τον μπροστα ανεμηστηρα και σε καποιο υψος πριν το κεντρο του.Θα κοψει την αποδοση του ανεμηστηρα της mega η οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Tσαμπα λ7 μονο για το look αξιζει... Αν θες βαλε εναν 12αρι πανω και εισαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Συμφωνώ με τον csaris.Δουλειά κάνουν λίγη ώς καθόλου, σε αντίθεση με τον θόρυβο που προκαλούν.Οι μνήμες έχουν σχεδιαστεί για υψηλές θερμοκρασίες.Άσε που, έχοντας και εγώ την shadow, το cooler-άκι των corsair μου δέν χωράει καλά, λόγω ανεμιστήρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 1. Θα σου ρίξουν τις θερμοκρασίες κατά 3-7 βαθμούς. Για φυσιολογική χρήση, νομίζω είναι καλά.2. Και η OCZ XTC αλλά και η Kingston HyperX έχουν προβλέψει έτσι ώστε από κάτω να υπάρχει αρκετός χώρος για τις ψύκτρες των μνημών. Τώρα για τις συγκεκριμένες που αναφέρεις δεν γνωρίζω. Θα πρέπει να μετρήσεις ή να δοκιμάσεις.3. Η θέση που περιγράφεις, λίγα χιλιοστά μπροστά και κάτω από το κέντρο, νομίζω δεν είναι καλή. Ειδικά οι ανεμιστήρες του επεξεργαστή, πρέπει να έχουν ικανοποιητικό ελεύθερο χώρο. Βέβαια η ΧTC έχει πιο λεπτό προφίλ (σχεδόν το μισό) σε σχέση με την HyperX και δεν θα "κόβει" τόσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Δουλεια ΚΑΝΟΥΝ κ παρα πολυ καλη μαλιστα.Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται να βαλεις.Εφοσον ειναι σχεδιασμενες να αντεχουν δεν υπαρχει λογως να τις ψυξεις.Εκτος κ αν θες να κανεις oc κ να παιξεις με τις μνημες αρκετα πιο ψηλα απ οσο είναι τωρα.Αλλα οτι κανει δουλεια, κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 συμφωνω με τον lunatic89 . ιδιαιτερα στις καλες ddr2 που πανε ψηλα ειναι απαραιτητο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeaDChargR Ιανουάριος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Εγώ έχω βάλει της Arctic Cooling που είχε με τα 9Ε από e-shop και μου έχουν κάνει δουλειά.Για να μπει βέβαια κατάλληλα έκοψα λίγο πλαστικό.Είναι όμως πρακτικά αθόρυβες και έχω δει διαφορά μικρή στο clockάρισμα.Μικρή βέβαια αλλά υπαρκτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Εγώ έχω βάλει της Arctic Cooling που είχε με τα 9Ε από e-shop και μου έχουν κάνει δουλειά.Για να μπει βέβαια κατάλληλα έκοψα λίγο πλαστικό.Είναι όμως πρακτικά αθόρυβες και έχω δει διαφορά μικρή στο clockάρισμα.Μικρή βέβαια αλλά υπαρκτή...τι εννοεις , οτι με την χρηση αυτου του cooler οι ram σου πηγαν πιο πανω ? με memtest 86 τεσταρεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 συμφωνω με τον lunatic89 . ιδιαιτερα στις καλες ddr2 που πανε ψηλα ειναι απαραιτητο .Βεβαια ο ανθρωπος ρωταει για ddr3, οι οποιες μονο με αρκετο ρευμα (>1.75) χρειαζονται ψυξη. Με τα ρευματα που παιζουν οι μνημες στους intel το φαν θα κανει πολυ μικρη εως μηδενικη διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeaDChargR Ιανουάριος 11, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 τι εννοεις , οτι με την χρηση αυτου του cooler οι ram σου πηγαν πιο πανω ? με memtest 86 τεσταρεις ?Όχι.Το τεστάρισμα που κάνου είναι του Κ@@@.Δλδ πουσάρω το μηχάνημα (Ε8600) και τρέχω prime και περιμένω πότε θα κρασάρει το μηχάνημα.Ε με την έξτρα ψύξη μου κρατάει περισσότερο,σε καθημερινή χρήση δεν μου κολλάει το μηχάνημα ούτε σε gaming (max 2 ώρες συνεχόμενες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 εμενα ρε παιδια οι μνημες μου ζεματαγαν.στα 10 δευτερα με το δαχτυλο πανω αρχιζα και καιγομουν.πηρα το ocz xtc και τωρα ειναι χλιαρες.απο θορυβο δν ακουγεται στο low.καλυπτεται απο την καρτα γραφικων.αλλα και παλι δν κανει θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.