Jump to content

CORSAIR CMPSU-850HXEU vs SEASONIC M12D-850

SCARFACE_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-CMPSU-850HXEU-PSU-850W.htm

vs

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-850W-Modular-M12D-850.htm

Με προβληματίζει πολύ η εγγύηση των 2 μονάχα χρόνων που δίνει το πλαίσιο για το συγκεκριμένο seasonic τροφοδοτικό ενω η seasonic κανονικα το δίνει με 5 χρόνια.. (και για το corsair δίνει 5ετη αντι για 7 της corsair).

Τί παραπάνω μπορεί να εχει το seasonic ετσι ώστε να δικαιολογεί τα σχεδόν 75 παραπάνω ευρώ που κοστίζει?

Ειναι πιο ποιοτικό?

Μπορεί κάποιος κάτοχός τους να μου πεί εντυπώσεις τους??

Απο θόρυβο τι λένε?

δν το δικαιολογει.σκεψου πως το seasonic εγω περσι τον ιουνιο το πηρα 160 ευρω.η τιμη αυτη ειναι πολιτικη της καθε εταιριας.τωρα γιατι πηγε απο 160 στα 245 δν ξερω.το συγκεκριμενο corsair ειναι αθορυβο και πολυ δυνατο.εχει 90%+ αποδοτικοτητα σε καποιες περιπτωσεις και μπορει να δωσει μεχρι 1000+ watt με 80%+ αποδοτικοτητα.εγω σου προτεινω το corsair

Thanks,

προς το corsair γέρνω κι εγω ύστερα απο αμέτρητα reviews που διάβασα..αλλά ήθελα να δώ τί παραπάνω μπορεί να προσφέρει το seasonic ή όχι..

Πάντως το συγκεκριμένο corsair δείχνει ως μια πολύ καλή αγορά επιδόσεις-αποδοτικότητα-τιμή-μεγάλη εγγύηση-υποστήριξη corsair

εγω εχω το seasonic το 850watt. Ειναι πολυ αθόρυβο και μεχρι στιγμης απο το καλοκαίρι δεν εχω παράπονο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευεις

το ειχες πάρει στα 160?

Με τα σημέρινα δεδομένα και τις σημερινές τιμές ποιο θα προτιμούσες?

το ειχες πάρει στα 160?

Με τα σημέρινα δεδομένα και τις σημερινές τιμές ποιο θα προτιμούσες?

Ναι 160 το ειχα παρεi απο πλαισιο απο corsair ξερω για μνημες γι'αυτo και της επελεξα.

Απο τροφοδοτικο δεν γνωριζω

αν ειναι καλη σε αυτο τον τομεα αλλα θα το επελεγα λογο μεγαλυτερη εγγυηση

Στο 2ο pc μου εχω ενα corsair 650W εδω και 1,5 χρονο. Τουμπανο λεμε! Πολυ φορτομενο pc με 3 σκληρους,1 dvdrw,6 χ 12cm ανεμηστηρια, εναν C2D8500 στα 4.2GHz,μια 4890, καρτα wireless, creative sound κτλ..και δεν εχει κανει κιχ. Απο θορυβο απλα δεν υπαρχει . Και αποποιοτητα υλικων απλα respect . Οποτε go for Corsair !

5 χρόνια εγγυηση έχει το Seasonic. Στο συστηνω ανεπιφύλακτα. Ειναι απίστευτο τροφοδοτικο!

Το έχω αρκετο καιρο. Τρεχει το συστημα της υπογραφής μου συν μια 295GTX ακόμη που κουμπωσα προσφατα.

AnandTech Review

Η επιλογη βέβαια είναι δική σου.

Τα δύο τροφοδοτικά έχουν παρόμοιες επιδόσεις και θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς στην κατηγορία τους. Τόσο η SS όσο και η CWT μας έχουν δώσει μια καλή πλατφόρμα για την κατηγορία 85+ σε αυτά τα watt.

Εννοείται πως θα προτιμήσεις το corsair, καθώς οι τυρέμποροι εδώ έχουν στείλει τις τιμές των SS στα ύψη. Δεν είναι ζήτημα ποιότητας ή δευτερευόντων χαρακτηριστικών, απλά καταναλωτικής συνείδησης...:nada:

Εννοείται πως θα προτιμήσεις το corsair, καθώς οι τυρέμποροι εδώ έχουν στείλει τις τιμές των SS στα ύψη. Δεν είναι ζήτημα ποιότητας ή δευτερευόντων χαρακτηριστικών, απλά καταναλωτικής συνείδησης...:nada:

Ωραίο αυτό για τους τυρέμπορους!!!

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις, άρα καθαρά και μόνο λόγω τιμής θα πρότεινα corsair, το οποίο στα 160 είναι μονόδρομος. Αν δεν είχα το 1200άρι μου, θα ήταν η 1η επιλογή μου.

Προχώρα άφοβα. :nuke:

corsair κι από εμένα μιας και δεν αξίζει η μεγάλη διαφορά χρημάτων για παρόμοια τροφοδοτικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.