GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2010 Έχω χάσει το cd του NERO 7 Ultra Entition πού είχα εγκατεστιμενο στον υπολογιστή μου και δέν ξέρω τώρα που να το βρώ.Το κλειδί-σειριακό αριθμό τον έχω γιατί τον είχα γράψει σε ένα μπλοκάκι πού γράφω όλους τους κωδικους.Στα ελληνικά θα ήθελα γιατί από αγγλικά τίποτα δεν ξέρωαλλά και το κλειδί που έχω είναι από ελληνική έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 http://www.nero.com/enu/downloads-nero7-update.phpΑπλά βάλε το email σου (πραγματικό ή όχι δεν νομίζω να παίζει ρόλο).Κατά την εγκατάσταση επιλέγεις και την γλώσσα που θες να χρησιμοποιήσεις, δεν υπάρχει αποκλειστικά "ελληνικό" Nero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιανουάριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ.ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.