speedman_26 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2010 Γεια σας. Σημερα αγορασα ένα ποντικη για το λαπτοπ το Logitech anywhere mx και πιστευω εκανα καλη αγορα, το ιδιο θελω να ξανα κανω και για το σταθερο τον υπολογιστη . Θελω ένα πληκτρολογιο με ένα ανετο ποντικι. Στο σταθερο συνηθως σερφαρω στο ιντερνετ γραφω σε φορουμ Επισης ασχολουμε με επεξεργασια βιντεο πολύ σαν χομπι φτιαχνω τα βιιντεο μου που τραβαω από το κινητο και από παιχνιδια να παιξω το πολύ κανα football manager η the sims. Δεν παιζω παιχνιδια. Οποτε θελω ένα καλο πληκτρολογιο και ποντικι? Εχω καταληξη μεχρι στιγμης στο Logitech Wave PRO Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Για τα λεφτά του ότι καλύτερο. Έχω το Wave στην ένσυρματη έκδοση και είναι καταπληκτικό.Αν πάλι διαθέτεις περισσότερα χρήματα μπορείς να πάρεις το LOGITECH K350 και το LOGITECH MX PERFORMANCE που είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει και θα έχεις ένα receiver και για τα δύο και με την τεχνολογία Unifying και τον δεύτερο receiver αν θέλεις τον βάζεις μόνιμα σε κάποιο άλλο PC,laptop,MAC,HTPC ή ότι αλλό θέλεις. Ότι και να πάρεις από τα δύο πάντως τα θεωρώ τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιανουάριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Για τα λεφτά του ότι καλύτερο. Έχω το Wave στην ένσυρματη έκδοση και είναι καταπληκτικό.Αν πάλι διαθέτεις περισσότερα χρήματα μπορείς να πάρεις το LOGITECH K350 και το LOGITECH MX PERFORMANCE που είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει και θα έχεις ένα receiver και για τα δύο και με την τεχνολογία Unifying και τον δεύτερο receiver αν θέλεις τον βάζεις μόνιμα σε κάποιο άλλο PC,laptop,MAC,HTPC ή ότι αλλό θέλεις. Ότι και να πάρεις από τα δύο πάντως τα θεωρώ τα καλύτερα στην κατηγορία τους.το πληκτρολογιο το βρισκω σουπερ. το θεμα ειναι με το ποντικι επειδη ειμαι αριστεροχειρος και βλεπω οτι προοριζεται αυστηρα για δεξιοχειρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.