dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 Author #22 Ιανουάριος 13, 2010 περιμένω ο φίλος μου να βρει χρόνο να το τσεκάρει παιδιά πάντως αυτήν την στιγμή τρέχω το pc με ένα 400W τροφοδοτικό, gpu cpu "ιποχρονισμενα" εκεί που δεν πάει... ακόμα δεν μου πέταξε μπλε οθόνη... αυτή την στιγμή στο pc έχω ξηλώσει την 295 και έχω μια 7600... ιεροσυλία....
dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 Author #23 Ιανουάριος 13, 2010 τελικά είναι DOA ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!μόλις με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου πως σε πολύ πιο αδύναμο μηχανάκι από το δικό μου κάνει ακριβώς το ίδιο. οποτε αύριο πάλι πλαίσιο!
dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 Author #25 Ιανουάριος 13, 2010 παρε του hipro να ξεμπερδεύεις:worship:δεν είναι modular ρε 'σύ, αλλιώς θα το έπαιρνα
SCARFACE_ Ιανουάριος 13, 2010 #26 Ιανουάριος 13, 2010 hipro ακούς??:big_boss:Θέλουμε modular:worship:
dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 Author #27 Ιανουάριος 13, 2010 του hipro είναι για πιο extreme καταστάσεις... bench table, υγρό άζωτο και ρεζερβέ το εργοστάσιο τις δεη.πάντως πήρα τηλ να κρατήσουν ένα corsair 1000 στο πλαίσιο αύριο να το πάρω... άμα και αυτό είναι doa τότε θα πετάξω το μηχάνημα και θα πάρω netbook
dunkel_Stern Ιανουάριος 14, 2010 Author #28 Ιανουάριος 14, 2010 πείρα σήμερα από το RMA του DOA ένα ίδιο νέο corsair 1000......άμα είναι και αυτό doa θα κάψω το πλαίσιο.
Nephiλiμ Ιανουάριος 14, 2010 #29 Ιανουάριος 14, 2010 πείρα σήμερα από το RMA του DOA ένα ίδιο νέο corsair 1000......άμα είναι και αυτό doa θα κάψω το πλαίσιο.Εισαι "αντιεξουσιαστης" ?Δεν σου φτανει που η Στουρναρη ερημωσε?
Nephiλiμ Ιανουάριος 14, 2010 #31 Ιανουάριος 14, 2010 Ντεν Εκουν στουρναρη στην θεσσαλονικη καρντια μου Τοτε που ειχαν ζωη και τα αλλα καταστηματακια.Και τοτε που η Θεσσαλονικη ελεγε "Δεν εχουμε στουρναρη εμεις εδω" Γομαρακος.
Linos Ιανουάριος 14, 2010 #34 Ιανουάριος 14, 2010 χαχα :giveup::giveup: Εδιτ: Παιδια μσν το καταντησαμε :haha:
thespesios Ιανουάριος 15, 2010 #36 Ιανουάριος 15, 2010 αντε επιτελους..... τετοιο συστημα να μη μπορεις να το χαρεις.....και εσυ αδερφε πολυ ατυχια........edit :επιτελους τωρα μπορεις να αλλαξεις και αυτα που κρεμονται στην υπογραφη σου....χαχαχα
dunkel_Stern Ιανουάριος 15, 2010 Author #37 Ιανουάριος 15, 2010 αντε επιτελους..... τετοιο συστημα να μη μπορεις να το χαρεις.....και εσυ αδερφε πολυ ατυχια........edit :επιτελους τωρα μπορεις να αλλαξεις και αυτα που κρεμονται στην υπογραφη σου....χαχαχα σωστό σε κόβω :jump1::jump1::jump1:
Candyman Ιανουάριος 15, 2010 #38 Ιανουάριος 15, 2010 Ατυχία...; Χμμμμ, όταν κάτι συμβαίνει κατ'εξακολούθηση πάυει να είναι σύμπτωση, συγκυρία, ατυχία, κ.λ.π. Αλλωστε είναι... σατανική σύμπτωση να έρχονται DOA δύο διαφορετικά τροφοδοτικά, διαφορετικών κατασκευαστών (και μάλιστα αμφότεροι κατασκευαστές θεωρούνται σοβαροί) και μάλιστα από το ίδιο μαγαζί!!! Αναρωτιέμαι τι ποσοστό έχει ένας μέσος πελάτης να του συμβεί κάτι τέτοιο! Αν ήμουν κανας κακοήθης θα μπορούσα να σκεφτώ μέχρι και ότι τα DOA ανακυκλώνονται από τον έναν άτυχο πελάτη στον άλλον. Αλλά αυτά θα τα σκεφτόταν μόνο ένας κακοήθης όπως προείπα... Τελικά επρεπε να είχες πάρεις το Sevent... εεε, το hipro εννοώ!
dunkel_Stern Ιανουάριος 15, 2010 Author #40 Ιανουάριος 15, 2010 Ατυχία...; Χμμμμ, όταν κάτι συμβαίνει κατ'εξακολούθηση πάυει να είναι σύμπτωση, συγκυρία, ατυχία, κ.λ.π.Αλλωστε είναι... σατανική σύμπτωση να έρχονται DOA δύο διαφορετικά τροφοδοτικά, διαφορετικών κατασκευαστών (και μάλιστα αμφότεροι κατασκευαστές θεωρούνται σοβαροί) και μάλιστα από το ίδιο μαγαζί!!! Αναρωτιέμαι τι ποσοστό έχει ένας μέσος πελάτης να του συμβεί κάτι τέτοιο! Αν ήμουν κανας κακοήθης θα μπορούσα να σκεφτώ μέχρι και ότι τα DOA ανακυκλώνονται από τον έναν άτυχο πελάτη στον άλλον. Αλλά αυτά θα τα σκεφτόταν μόνο ένας κακοήθης όπως προείπα... Τελικά επρεπε να είχες πάρεις το Sevent... εεε, το hipro εννοώ! κέιτα πάντως έπαιξα joker εκείνη την ημερα και πήρα αυτά που είχα στην υπογραφή μου πάντως ειδικά το corsair αποκλείεται να ήταν port από επιστροφή, εγώ το άνοιξα από την ζελατίνα του. αλλα πέρα από την πλακα, θα έπαιρνα του hipro άμα ήταν modular (τη να την κάνω όλη την καλώδιομακαρονάδα?)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.