dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 σήμερα πήρα ένα ολοκαίνουργιο κλειστό corsair 1000 από το πλαίσιο. πριν είχα ένα chiftec 850ρι με το οποιο το μηχάνημα δούλευε μια χαρά. το είχα για πρόχειρα (γιατί το enermax 1250 ήταν doa το) και το έδωσα πίσω για να πάρω το corsair. το οποιο κάνει αυτό το πράγμα που δείχνει το βιντεάκι. ενώ οι σύνδεσης είναι σωστές το μηχάνημα ανοίγει μερικές φορες, φορτώνει και τα windows και μετά απότομα κλείνει και αρχίζει μονο του να ανοιγοκλείνει ώσπου να κόψω το ρεύμα. (δηλαδή κανένα 5-6 φορες συνεχεια ανοιγοκλείνει, μετά φτάνει μπορεί να φορτώσει τα windows και μετά απότομα κλείνει και ξανά) ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση εγώ να μην κάνω κάτι σωστά η πάλι το τροφοδοτικό είναι doa? http://www.youtube.com/watch?v=ACws_bTR7-Q edit:να σημειώσω πως στην αρχή νόμιζα πως παίζει κάτι με τις pci... έβγαλα τελείως την κάρτα και συνέχισε το ίδιο. 100% όλα είναι κουμπωμένα καλά επίσης δοκίμασα να κουμπώσω και τα δυο 8pin cpu, στο main και στο main με το modular cpu cable
dunkel_Stern Ιανουάριος 9, 2010 Author #3 Ιανουάριος 9, 2010 Τις ram τις κοίταξες; αν είναι καλά κουμπωμένες.το σύστημα δεν το πείραξα καθόλου.. όπως δούλευε με το chiftec έτσι απλά κούμπωσα πάνω του το corsair
Giorgos16 Ιανουάριος 9, 2010 #4 Ιανουάριος 9, 2010 Η τροφοδοσία της μητρικής είναι καλά κουμπωμένη; Έχει κλίσει το κλιπσάκη που έχει πάνω στο πλαστικό;
dunkel_Stern Ιανουάριος 9, 2010 Author #5 Ιανουάριος 9, 2010 Η τροφοδοσία της μητρικής είναι καλά κουμπωμένη; Έχει κλίσει το κλιπσάκη που έχει πάνω στο πλαστικό;ναι. και το δοκίμασα πάνω από 5 φορες το κούμπωσε ξεκούμπωσε.. όλους τους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν με τα 2 8pin cpu 12v
Giorgos16 Ιανουάριος 9, 2010 #6 Ιανουάριος 9, 2010 Εκεί που έχει τα pins για το power, reset, speaker είναι σωστά; Γιατί μου έχει τύχη περίπτωση να βραχυκυκλώνει απο αυτό.
dunkel_Stern Ιανουάριος 9, 2010 Author #7 Ιανουάριος 9, 2010 σου λέω πριν όπως ήταν το chiftec απλά άλλαξα το τροφοδοτικό
dimitris_s Ιανουάριος 9, 2010 #8 Ιανουάριος 9, 2010 Το PC σου ξανανοίγει από μόνο του, κάτι που προτείνει να ελέγξεις για τυχόν βραχυκυκλώματα. Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία ότι πριν δούλευε καλά, χωρίς να έχεις πειράξει κάτι. Αν έχεις κάνα 2ο PC, δοκίμασε το κι εκεί, ή ξήλωσέ το κατευθείαν, πήγαινε το από εκεί που το πήρες και πες στον τεχνικό να το δοκιμάσει, κι αν γίνεται να είσαι κι εσύ μπροστά.
Κωστάκης Ιανουάριος 9, 2010 #9 Ιανουάριος 9, 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό με την διαφορά οτι μετα τις 5-6 φορες βάλε βγάλε το τροφοδοτικό απο το ρεύμα, στρώνει. εμένα πάει σε μητρική το μυαλό μου... Dunkel στην μητρική έχεις κατευθείαν το 24πινο ή έχεις και την προέκταση του cosmos για το pwr button?
petran_x13 Ιανουάριος 9, 2010 #10 Ιανουάριος 9, 2010 Οταν μου το έκανε αυτό σε ένα pc είχα χαλάσει ένα πίνακι τις μητρικής εκεί που ακουμπάει η cpu ( ευτυχώς παλιάς μητρικής)
snooze Ιανουάριος 9, 2010 #11 Ιανουάριος 9, 2010 Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό από τη μητρική και βραχυκύκλωσέ το ώστε να λειτουργήσει μόνο του. Τι κάνει?Επίσης αν ξανασυνδέσεις (το ξέρω ότι δεν παλεύεται, αλλά πρέπει) το chieftech, λειτουργεί?Μήπως το τροφοδοτικό είναι πάνω σε ups? Μερικά "καλά" τροφοdοτικά δε λειτουργούν με "φτηνά" ups.
dunkel_Stern Ιανουάριος 10, 2010 Author #12 Ιανουάριος 10, 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό με την διαφορά οτι μετα τις 5-6 φορες βάλε βγάλε το τροφοδοτικό απο το ρεύμα, στρώνει. εμένα πάει σε μητρική το μυαλό μου... Dunkel στην μητρική έχεις κατευθείαν το 24πινο ή έχεις και την προέκταση του cosmos για το pwr button? με την προέκταση του κόσμος φυσικά αλλιώς δεν δουλεύει το on. τώρα θα το πάω να το δοκιμάσω σε αντίστοιχο σύστημα να δω πως θα δουλέψει... άμα είναι πάλι doa μιλάμε πως ο τεχνικός θα μου φάει το λαρύγγι
jax7480 Ιανουάριος 10, 2010 #13 Ιανουάριος 10, 2010 Βασικα εσυ πρεπει να τους φας το λαρυγγι και οχι αυτοι το δικο σου.2 τροφοδοτικα και τα 2 χαλασμενα ειναι καπως....Επειδη μου εχει τυχει κατι παρομοιο, δοκιμασε να ξηλωσεις το power button και reset button βραχυκυκλωμα και ανοιξε την μητρικη απο τα onboard buttons.Αν δεν εχει κανε εσυ το βραχυκυκλωμα με ενα κατσαβιδακι.
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 10, 2010 #14 Ιανουάριος 10, 2010 σαν να γειωνει/βραχυκηκλωνει κατι κανει.εμενα μου το εκανε αυτο την πρωτη φορα που εστησα το pc.με το που το αναβα εσβηνε και ξανα το ιδιο.τλκ ειχε προβλημα το psu(εδινε πολυ ρευμα συμφωνα με τα led που εχεi η μητρικη)και εκλεινε η μητρικη για να μην τα καψει ολα
petran_x13 Ιανουάριος 10, 2010 #15 Ιανουάριος 10, 2010 με την προέκταση του κόσμος φυσικά αλλιώς δεν δουλεύει το on.τώρα θα το πάω να το δοκιμάσω σε αντίστοιχο σύστημα να δω πως θα δουλέψει...άμα είναι πάλι doa μιλάμε πως ο τεχνικός θα μου φάει το λαρύγγιγιατί δεν τα βγάζεις όλα εκτος κουτιού να τα δοκιμάσεις σε ένα πάγκο να τελειώνει η υπόθεση άμα δουλέψει στον πάγκο σημαίνει ότι κάτι σε βραχυκυκλώνει...
Candyman Ιανουάριος 10, 2010 #17 Ιανουάριος 10, 2010 με την προέκταση του κόσμος φυσικά αλλιώς δεν δουλεύει το on.Εμένα πάντως η προέκταση που είχε μέσα το Coolermaster HAF 932 έκανε το pc να μην ανάβει (τελικά σύνδεσα απευθείας το psu κατευθείαν πάνω στο board για να παίξει).Πάντως αν το shutdown οφείλεται στο psu τότε κατά 99%.. DOA! (π.χ. αν κλείνει από overtemp protection εξαιτίας κάποιου mosfet/rectifier που ζεσταίνεται υπερβολικά ή από overcurrent protection επειδή κάποιος voltage regulator "κλώτσησε τον κουβά", κ.λ.π.).
Linos Ιανουάριος 10, 2010 #18 Ιανουάριος 10, 2010 2 x 8PIN EPS ConnectorsAnother consumer motherboard first, the Classified offers dual 8-pin EPS 12v+ connectors that offer up to 600W of available power for the CPU. This level of available power may not help your daily overclock on air, but under LN2 conditions, CPU stability is second to none thanks to this feature.(Παραθεση απο τα χαρακτηριστικα της μοβο)μηπως, λεω μηπως να δοκιμασεις χωρις το ενα 8 πιν?
dunkel_Stern Ιανουάριος 10, 2010 Author #19 Ιανουάριος 10, 2010 2 x 8PIN EPS ConnectorsAnother consumer motherboard first, the Classified offers dual 8-pin EPS 12v+ connectors that offer up to 600W of available power for the CPU. This level of available power may not help your daily overclock on air, but under LN2 conditions, CPU stability is second to none thanks to this feature.(Παραθεση απο τα χαρακτηριστικα της μοβο)μηπως, λεω μηπως να δοκιμασεις χωρις το ενα 8 πιν?δοκίμασα.σήμερα θα μου πει ο φίλος μου άμα παίζει στο δικό του pc
Linos Ιανουάριος 10, 2010 #20 Ιανουάριος 10, 2010 στο λεω επειδη εχω και εγω το ιδιο τροφοδοτικο, και ειναι ολιγον σκυλι. πιο πιθανο θα μου φαινοταν να σου εχει καει η μητρικη παρα να ειναι DOA το corsair.φτου φτου μην ματιασω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.