pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 Έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία SRS D511, τα οποία είναι 5.1. Αν και τα έχω τεστάρει στο Volume Mixer και όλα τα ηχεία λειτουργούν μια χαρά, όταν αναπαράγω μουσική ή παίζω παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο, δεν ακούγεται το subwoofer. Όταν ενεργοποιώ το dual stereo, ακούγεται το woofer, μαζί με τα 2 μπροστινά ηχεία μόνο. Έχω Windows 7. Έχω προσπαθήσει τα πάντα από ρυθμίσεις, αλλά πάλι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Νοέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Τα πήρα και εγώ τα ίδια .Μου έκανε και εμένα το ίδιο αλλά το έφτιαξα.Τι κάρτα ήχου έχεις .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelekanos92 Νοέμβριος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Δεν έχω κάρτα ήχου. Μήπως αυτό φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaou Ιανουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 εχω περιπου το ιδιο προβλημα. οταν κανω το τεστ αναπαραγωγης ηχου ολα λειτουργουν ρολοι. οταν βαζω μια ταινια με 5.1 ηχο ακουγονται μονο τα 2 μπροστινα ηχεια. καμια βοηθεια??? εχω laptop , windows 7 , εξωτερικη καρτα ήχου TRUST SC-5500P 5.1την ιδια καρτα ηχου δοκιμασα σε άλλο laptop φιλου με ηχεια logitech 5.1 και λειτουργουσαν κανονικα... οποτε λογικα δε φταιει αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Ιανουάριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Εγώ πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα όπως ξαναείπα και άλλαξα κάρτα ήχου (είχα την onboard) και πήρα μια asus και τώρα όλα κομπλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaou Ιανουάριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Εγώ πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα όπως ξαναείπα και άλλαξα κάρτα ήχου (είχα την onboard) και πήρα μια asus και τώρα όλα κομπλέεσωτερικη ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.