goku_dbz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2010 η μητρικη ειναι αυτη και εχει 59Ε!!!!Απ'οτι διαβαζω στο νετ ειναι πολυ καλη και τιμια για τα $ της απλα χανει λιγο στο o/c (παντως με i7 860 τα 4ghz τα χει) και επειδη ειμαι στο τσακ να την τσιμπησω, ειπα να ρωτησω μπας και μου διαφευγει κατι...reviews:iXBT LabsAnandTech
skate Ιανουάριος 10, 2010 #2 Ιανουάριος 10, 2010 προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι το socket.. :S θα προτειμούσα να είναι εξολοκλήρου για i7.. αλλά σου λέω προχώρα..
pank Ιανουάριος 11, 2010 #3 Ιανουάριος 11, 2010 Ηδη εχω διαβάσει δυο δημοσιεύσεις εδω στο lab, με χρήστες που αναφέρουν ενα συγκεκριμμένο πρόβλημα με αυτή τη μητρική.Ενω έχουν 4gb εγκατεστημένα, το 64bit λειτουργικό τους δεν τα βλέπει ολα.Περισσότερα στο link Εγω θα την απέφευγα.
goku_dbz Ιανουάριος 11, 2010 Author #4 Ιανουάριος 11, 2010 την πηρα!!! μολις εστησα το καινουργιο μου συστηματακι με βαση εναν i7 860:happy2: Λοιπον...οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες, γρηγορο ποστ, πλουσιοτατο bios, τρυπες για s775 ψυκτρες, κανενα προβλημα συμβατοτητας-plug and play σε ολα! (μνημη αναγνωριζει κανονικοτατα--4gb) ΠΡΟΣΟΧΗ, ενα σοβαρο μειονεκτημα για μενα(για αλλους οχι) ειναι οτι οι τρυπες s775 ειναι ετσι τοποθετημενες ωστε η ψυκτρα να μπαινει με ελαφρα γωνιωση...μια scythe mugen 2 (οχι rev που δοκιμασα στην αρχη χρησιμοποιωντας τις s775 τρυπες μπηκε με τοση γωνιωση που επιασε 3 memory slots ΚΑΙ την 1η pci express!!!!!! Πεταγομαι eshop, παιρνω αυτο και μπαινει κανινικα ελευθερωνοντας το ενα memory slot και το pci express! Επισης να σημειωσω οτι απο πισω η μητρικη εχει μια μεταλλικη πλακα(το συστημα συγκρατησης του επεξεργαστη) που με το παλιο backplate της mugen επρεπε να το πατησεις απο πανω(~2mm παχος) ενω το κιτ που αναφερω πιο πανω ερχεται με δικο του backplate το οποιο εχει ανοιγμα στην μεση οποτε καθεται nice and easy στην μητρικη! Γενικα ομως ειναι αρκετα στριμωγμενα τα πραγματα οταν βαλεις μεγαλη ψυκτρα κατηγοριας mugen 2! Παντως μια ψυκτρα (μαμα) ενος q6600 που εβαλα μεχρι να παρω το κιτακι για s1156 μπηκε ανετα χωρις πολλα πολλα, δεν μου δημιουργησε κανενα απολυτως προβλημα και αφηνει αρκετο χωρο.. υγ: ηταν να εστηνα ενα i7 920 based, αλλα βρηκα να τον ανταλλαξω με εναν i7 860+30E, πηρα 4γβ μνημες στα 80Ε, την μητρικουλα στα 60Ε και ολα κομπλε!!
goku_dbz Ιανουάριος 16, 2010 Author #5 Ιανουάριος 16, 2010 παιδες η μητρικουλα για οποιον τον ενδιαφερει ενα εχω να πω:απλα RESPECT σε θεμα o/c!εκατσα σημερα και ανεβασα τον i7 860 στα 4ghz σταθερα με HT ON χωρις πολλα πολλα... εχει και ρυθμιση που ξεκλειδωνει το turbo multi (22X) οποτε θα δοκιμασω σιγα σιγα για τα 4,2-4,4!για τα 60Ε που ζηταει νομιζω ειναι best value αν φυσικα δεν σας πειραζει το m-atx! :happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.