theosdor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 Καλησπέρα,θα μου αποκωδικοποιήσει κάποιος τα αποτελέσματα από το test για το αν είναι σταθερό γιατί δεν τα πάω καλά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Σταθερότατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Ιανουάριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Δηλαδή στους αριθμούς που γράφει τι πρέπει να προσέχω για να το ξέρω κ εγώ??Αλλιώς θα ανέβουν αρκετά test στο forum.... Του πείραξα λίγο το vtt τώρα που τον ανέβασα,πριν που προσπάθησα να ανεβάσω κ λίγο vcore είχαν αρχίσει κάτι ήχοι και κάναν μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και δεν ξέρω τι ήταν.... Ας είναι καλά η abit ip35 pro που έχει διακοπτάκι αμέσως για clear CMOS. Μήπως να clockaro κι άλλο??Πιστεύω θα αντέξει μέχρι τα 3,4GHz άνετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Πρέπει η κάθε λούπα να βγάζει το ίδιο αποτέλεσμα (3,51..). Άμα βγάλει διαφορετικό δεν είσαι σταθερός. Δώσε λίγο ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Ιανουάριος 8, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 τον ανέβασα στα 425*7Vcore από 1,275 στα 1,3050V,με το vdroop στα 1,28V-1,29VVtt από 1,10 στα 1,2C1E disabled αλλιώς δεν με αφήνει να πειράξω το multi.Οι θερμοκρασίες είναι λίγο τεράστιες γιατί τρέχοντας το test το coretemp χτύπησε και 75 βαθμούς.idle: 40 βαθμούς.Έχω το μαμά ανεμιστηράκι γιατί όταν έβαλα πάνω ένα xigmaget που έχω άρχισαν πάλι τα μπιπ μπιπ μπιπ και δεν άνοιγε το pc....λέω να τον κατεβάσω στα 3,2Ghz πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Ιανουάριος 8, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Τελικά του φόρεσα το xigmatek.....αλλά δεν είμαι κ ευχαριστημένος απο θερμοκρασίες...εσείς τι πιστεύετε?? Αξίζει έτσι ή να το κατεβάσω στα 3,2GHz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 μια χαρα εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 κατα τα αλλα θα τον αφηνες μαμα για κανενα χρόνο; :p PWM τι θερμοκρασιες σου ανεβαζουν; Παντως για 24/7 3,2 εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Ιανουάριος 10, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 κατα τα αλλα θα τον αφηνες μαμα για κανενα χρόνο; :p χαχα!!Δεν άντεξα γιατί είχα τον Ε6300 O/C στα 2,8GHz και δεν είδα κ καμιά τρελή διαφορά PWM τι θερμοκρασιες σου ανεβαζουν; Δεν ξέρω τι είναι αυτά.... Παντως για 24/7 3,2 εισαι μια χαρα. Το pc δουλεύει max 9 ώρες τη μέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Ιανουάριος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Δηλαδή στους αριθμούς που γράφει τι πρέπει να προσέχω για να το ξέρω κ εγώ??Αλλιώς θα ανέβουν αρκετά test στο forum.... Του πείραξα λίγο το vtt τώρα που τον ανέβασα,πριν που προσπάθησα να ανεβάσω κ λίγο vcore είχαν αρχίσει κάτι ήχοι και κάναν μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και δεν ξέρω τι ήταν.... Ας είναι καλά η abit ip35 pro που έχει διακοπτάκι αμέσως για clear CMOS. Μήπως να clockaro κι άλλο??Πιστεύω θα αντέξει μέχρι τα 3,4GHz άνετα... τα bip άρχισαν επειδή έβρισκε άδεια την θήρα 4 pin ανεμιστήρα άκου θα μπεις στο bios θα bis hadrware monitor και μετά cpu fan και πατάς disable:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.