Jump to content

Q9400 - intel burns tests results

theosdor

Recommended Posts

Δηλαδή στους αριθμούς που γράφει τι πρέπει να προσέχω για να το ξέρω κ εγώ??Αλλιώς θα ανέβουν αρκετά test στο forum.... :p

Του πείραξα λίγο το vtt τώρα που τον ανέβασα,πριν που προσπάθησα να ανεβάσω κ λίγο vcore είχαν αρχίσει κάτι ήχοι και κάναν μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και δεν ξέρω τι ήταν....

Ας είναι καλά η abit ip35 pro που έχει διακοπτάκι αμέσως για clear CMOS.

Μήπως να clockaro κι άλλο??Πιστεύω θα αντέξει μέχρι τα 3,4GHz άνετα...

τον ανέβασα στα 425*7

Vcore από 1,275 στα 1,3050V,με το vdroop στα 1,28V-1,29V

Vtt από 1,10 στα 1,2

C1E disabled αλλιώς δεν με αφήνει να πειράξω το multi.

Οι θερμοκρασίες είναι λίγο τεράστιες γιατί τρέχοντας το test το coretemp χτύπησε και 75 βαθμούς.

idle: 40 βαθμούς.

Έχω το μαμά ανεμιστηράκι γιατί όταν έβαλα πάνω ένα xigmaget που έχω άρχισαν πάλι τα μπιπ μπιπ μπιπ και δεν άνοιγε το pc....λέω να τον κατεβάσω στα 3,2Ghz πάλι...

κατα τα αλλα θα τον αφηνες μαμα για κανενα χρόνο; :p:p

χαχα!!Δεν άντεξα γιατί είχα τον Ε6300 O/C στα 2,8GHz και δεν είδα κ καμιά τρελή διαφορά :p

PWM τι θερμοκρασιες σου ανεβαζουν;

Δεν ξέρω τι είναι αυτά....

Παντως για 24/7 3,2 εισαι μια χαρα.

Το pc δουλεύει max 9 ώρες τη μέρα....

Δηλαδή στους αριθμούς που γράφει τι πρέπει να προσέχω για να το ξέρω κ εγώ??Αλλιώς θα ανέβουν αρκετά test στο forum.... :p

Του πείραξα λίγο το vtt τώρα που τον ανέβασα,πριν που προσπάθησα να ανεβάσω κ λίγο vcore είχαν αρχίσει κάτι ήχοι και κάναν μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και δεν ξέρω τι ήταν....

Ας είναι καλά η abit ip35 pro που έχει διακοπτάκι αμέσως για clear CMOS.

Μήπως να clockaro κι άλλο??Πιστεύω θα αντέξει μέχρι τα 3,4GHz άνετα...

τα bip άρχισαν επειδή έβρισκε άδεια την θήρα 4 pin ανεμιστήρα άκου θα μπεις στο bios θα bis hadrware monitor και μετά cpu fan και πατάς disable:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.