Kenz0 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 καλησπερα πηρα το συγκεκριμενο laptop αλλα θελω να βαλω 7...εχει 1.5 gb ram.το θεμα ειναι οτι ο 7.5 gb ssd δεν τα χωραει ουτε κατα διανοια...εχω εναν ide 2.5"...μπορει να μου πει καποιος πως ανοιγει?ξεβιδωσα ολες τις βιδες αλλα ανοιγει μονο απο μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 δέχεται μόνο zif-pata. δεν νομίζω ο 2,5αρις να μπαίνει και απο θεμα χωρου και σύνδεσης.. ισα ισα έβαλα τον 1,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 δηλαδη τι δισκο...υπαρχει καποιος σε καποιο καταστημα να μου δειξεις για να καταλαβω?σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 εγω ειχα βαλει αυτόν και δούλεψε τέλεια μαζι με τα 7 πανω στο acer. στο ebay εχει δισκους samsung 1,8 καπου στα 50 ευρώ τα 80GB οχι ssd άλλα δεν ξερω αν θα είναι συμβατοί. το zif ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 only ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 9, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 ναι και εγω αυτο ειδα γιαυτο και πηγα να τα βαλω σε usb 2.5 αλλα μου λενε οτι δεν μπορουν να εγκατασταθουν σε usb...ε και εβαλα mandriva linux...πραγματικα πολυ καλο λογισμικο απο το λιγο που ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Δες http://www.memoryc.com/storage/solidstatedisk.html?Interface_Type=ZIF Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 κοιτα και ubuntu notebook remix. ειναι και για αυτο το netbook πανω στον intel ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 10, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 δεν μου αρεσαν καθολου τα ubuntu πολυ πιο ωραια τα mandriva με βολεψαν και πανω απολα παρα πολυ ελαφρια...μια χαρα οι δισκοι αλλα δεν αξιζει τοσα λεφτα καλυτερα να το πουλησω και τα παω για msi wind με 200 ευρω και τελος...αλλα τελικα βολευτικα οπως ειναι...μεχρι και 1080p ταινιες παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 11, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 το acer παίζει 1080p? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 11, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Ναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Φεβρουάριος 3, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Καλησπέρα τελικά δεν έκανα κάτι με τον δίσκο.σήμερα εφτιαξα ένα στικακι για να κάνω εγκατάσταση τα xp κάνω restart κάνει log off κτλ και μετά κολαει.από εκείνη τη στιγμή και μετά το ανοίγω ανάβει το λαμπάκια του power η οθόνη δεν ανάβει ούτε λειτουργούν τα f2 f12 tab κτλ.να πω επίσης ότι συνδεσα τη λαν και ανάβει το ένα από τα δυο λαμπάκια.καμία λύση τι μπορεί να έγινε και τι μπορώ να κάνω;ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Φεβρουάριος 12, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Καλησπέρα τελικά δεν έκανα κάτι με τον δίσκο.σήμερα εφτιαξα ένα στικακι για να κάνω εγκατάσταση τα xp κάνω restart κάνει log off κτλ και μετά κολαει.από εκείνη τη στιγμή και μετά το ανοίγω ανάβει το λαμπάκια του power η οθόνη δεν ανάβει ούτε λειτουργούν τα f2 f12 tab κτλ.να πω επίσης ότι συνδεσα τη λαν και ανάβει το ένα από τα δυο λαμπάκια.καμία λύση τι μπορεί να έγινε και τι μπορώ να κάνω;ευχαριστω αν δεν βαριέσαι googlαρε : Aspire One Users,είναι ένα πολύ καλό forum όπου αν θέσεις σωστά το ερώτημα σου σίγουρα θα σου πουν πώς να το φτιάξεις...πάντως κάτι δεν μου πάει καλά...όλο αυτό έγινε από format και install windows??και μάλιστα XP?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Φεβρουάριος 12, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 bios update ηθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 29, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 επαναφερω το θεμα...σκεφτομαι να κανω κατι τετοιο...http://www.theacerguy.com/2009/01/aspire-one-a110-25-sata/τι λετε ?θα πετυχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 4, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 αγανακτησα με τον 8ρι και αποφασισα να κανω ενα πειραμα...αυτη τη στιγμη το acerακι φοραει 250ρι sate 2 2.5¨" ακολουθωντας αυτον τον οδηγο...http://www.theacerguy.com/2009/01/aspire-one-a110-25-sata/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάϊος 5, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 το εχω κάνει και εγω και εβαλα intel ssd.. 9,7sec start up τα xp, κομμάτια παει λεμε..χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.