billegend Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2010 γεια σας παιδια,μολις συνδεθηκα με forthnet (μου στειλαν το thomson 35897c οχι καλο αλλα οκ) και ενω συνδεομαι κανονικα με usb netgear μολις βαζω wep key μου κανει περιορισμενη συνδεση και δεν ανοιγει σελιδες ενω στο λαπτοπ παιζει κανονικα με wep key.ξερει κανεις το λογο;ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Μήπως το usb netgear έχει dhcp και περιμένει να πάρει ρυθμίσεις ενώ στο laptop έχεις ρυθμίσει καρφωτές; (μπορεί και το ανάποδο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billegend Ιανουάριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 δεν εχω δωσει καρφωτες σε κανενα φιλε μου.το dhcp το ρυθμιζεις απο το ρουτερ απο οτι ξερω.της εχει δωσει το Modem tis ip οποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Μόλις δώσεις το wep στο modem φαίνεται να είναι συνδεδεμένο κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιανουάριος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Έλενξε το ρούτερ σου αν είναι η επιλογη που εχω μαρκαρισμενη στη φωτογραφια ειναι και σε σενα το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.