Ερνεστος Ιούλιος 24, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2010 Εγώ πάλι σε δοκιμή που διάβασα μεταξύ (πολύ ικανών/ποιοτικών) 25άρηδων και 38άρηδων της ίδιας εταιρίας, οι διαφορές ήταν ελάχιστες έως αμελητέες. Διαφορά έκαναν οι 38άρηδες σε ρυθμούς τουρμπίνας (>1500 σαλ), όπου το αναμφισβήτητο δυναμικό τους έπιασε τόπο (αλλά τί να το κάνεις, αν το ζητούμενο είναι οι καλές θερμοκρασίες σε ανθρώπινα επίπεδα θορύβου?).Ο σκληροπυρηνικός χρήστης θα πάρει 38άρηδες και θα του βάλει τσίτα είτε σε αερόψυξη είτε σε υδρόψυξη, οι λοιοποί κοινοί θνητοί βολεύονται μια χαρά και με 25άρηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Πολύ σωστά τα λες φίλε Ταμτάκο, και -ας όψεται η "σραβομάρα- δεν το είχα δει το post που έκανες!Όσο για τους κατασκευαστές που δεν δίνουν όλα τα στοιχείατων κατασκευών τους.....ΜΑΥΡΟ!!!.Ας τους αφήσουμε να παίζουνε μόνοι τους:Γιατί όταν βλέπεις τον ένα κατασκευαστή να σου λέει με λεπτομέρειες τα πάντα (βλέπε π.χ. PAPST http://www.ebmpapst.com/en/products/compact-fans/axial-compact-fans/axial_compact_fans_detail.php?pID=54166)Και τον συγκρίνεις με τον άλλο που τον έχει πιάσει "μυστικοπάθεια" (λέμε τώρα!!). έ δε μπορεί , όλο και κάποιοι ψύλοι στ' αυτιά σου μπαίνουνε!Βεβαίως εδώ πιστεύω ότι έχουν βάλει και το δαχτυλάκι τους οι εμπόροι, που ειναι όλο μόστρα και ουσία τίποτα.Και ακόμα πιο χειρότεροι είμαστε εμείς που "χάβουμε" ότι χρυσοποίκιλτο μας μοστράρουν!Τέλος πάντων , ας σταματήσω να "γκρινιάζω", θέλει προσοχή και να είμαστε απαιτητικοί, και όποιος δεν μπορεί να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, ε τι να κάνουμε ......υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιούλιος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Έχετε να προτείνετε κανέναν αθόρυβο ανεμιστήρα για την True Black, θα τη βάλω σε έναν Athlon X4 630,δεν έχω ψύχωση με τις θερμοκρασίες αλλα έχω με τον θόρυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούλιος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Επειδή έχω και γω ψύχωση εκ παλαιόθεν με το θόρυβο και έχω δοκιμάσει πάααααρα πολλά, σου προτείνω την επιτομή του ποιοτικού (ψυχωμένου πλην βελούδινου) ανεμιστήρα:http://www.eworld.com.gr/front/details/609AN αν καταφέρεις να τον ακούσεις έστω και στις 1500 σαλ, σφύρα μου κλέφτικα... Δεν είναι μόνο ότι τον εκθειάζουν οι δοκιμές, είναι ότι το μηχανάκι αυτό πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Έχετε να προτείνετε κανέναν αθόρυβο ανεμιστήρα για την True Black, θα τη βάλω σε έναν Athlon X4 630,δεν έχω ψύχωση με τις θερμοκρασίες αλλα έχω με τον θόρυβο!Scythe Gentle Typhoon 1450rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 28, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 βαλε βρε κανενα Delta να γινει το ελα να δεις.......:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Αύγουστος 5, 2010 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 βαλε βρε κανενα Delta να γινει το ελα να δεις.......:jump1: :tongue::tongue::tongue::P:P Ανεμιστηρα ειπε, οχι ελικοφορο :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.