Jump to content

Best fans(pus pull)for True Black

firekiller

Recommended Posts

Εγώ πάλι σε δοκιμή που διάβασα μεταξύ (πολύ ικανών/ποιοτικών) 25άρηδων και 38άρηδων της ίδιας εταιρίας, οι διαφορές ήταν ελάχιστες έως αμελητέες. Διαφορά έκαναν οι 38άρηδες σε ρυθμούς τουρμπίνας (>1500 σαλ), όπου το αναμφισβήτητο δυναμικό τους έπιασε τόπο (αλλά τί να το κάνεις, αν το ζητούμενο είναι οι καλές θερμοκρασίες σε ανθρώπινα επίπεδα θορύβου?).

Ο σκληροπυρηνικός χρήστης θα πάρει 38άρηδες και θα του βάλει τσίτα είτε σε αερόψυξη είτε σε υδρόψυξη, οι λοιοποί κοινοί θνητοί βολεύονται μια χαρά και με 25άρηδες.

Πολύ σωστά τα λες φίλε Ταμτάκο, και -ας όψεται η "σραβομάρα- δεν το είχα δει το post που έκανες!

Όσο για τους κατασκευαστές που δεν δίνουν όλα τα στοιχείατων κατασκευών τους.....ΜΑΥΡΟ!!!.

Ας τους αφήσουμε να παίζουνε μόνοι τους:

Γιατί όταν βλέπεις τον ένα κατασκευαστή να σου λέει με λεπτομέρειες τα πάντα

(βλέπε π.χ. PAPST

http://www.ebmpapst.com/en/products/compact-fans/axial-compact-fans/axial_compact_fans_detail.php?pID=54166)

Και τον συγκρίνεις με τον άλλο που τον έχει πιάσει "μυστικοπάθεια" (λέμε τώρα!!). έ δε μπορεί , όλο και κάποιοι ψύλοι στ' αυτιά σου μπαίνουνε!

Βεβαίως εδώ πιστεύω ότι έχουν βάλει και το δαχτυλάκι τους οι εμπόροι, που ειναι όλο μόστρα και ουσία τίποτα.

Και ακόμα πιο χειρότεροι είμαστε εμείς που "χάβουμε" ότι χρυσοποίκιλτο μας μοστράρουν!

Τέλος πάντων , ας σταματήσω να "γκρινιάζω", θέλει προσοχή και να είμαστε απαιτητικοί, και όποιος δεν μπορεί να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, ε τι να κάνουμε ......υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!

Επειδή έχω και γω ψύχωση εκ παλαιόθεν με το θόρυβο και έχω δοκιμάσει πάααααρα πολλά, σου προτείνω την επιτομή του ποιοτικού (ψυχωμένου πλην βελούδινου) ανεμιστήρα:

http://www.eworld.com.gr/front/details/609

AN αν καταφέρεις να τον ακούσεις έστω και στις 1500 σαλ, σφύρα μου κλέφτικα... Δεν είναι μόνο ότι τον εκθειάζουν οι δοκιμές, είναι ότι το μηχανάκι αυτό πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.