Jump to content

Deep freeze uninstall

AGGANIS13

Recommended Posts

Σε μερικα μηχανήματα εχω βαλει μια εκδοση του deep freeze (6.20.220.1692) και δεν μπορω να την κανω uninstall.

Βρηκα στο ιντερνετ και κατεβασα την συγκεκριμενη εκδοση αλλα uninstall δεν μου κανει.

Για να κανεις uninstall στο deep freeze μπορεις να το κανεις μονο με την εκδοση που ειχες κανει install.

Γιατι ομως με την συγκεκριμενη δεν μου κανει?

Τι φταει?

Αλλος τροπος υπαρχει?

Ναι τα ξερω αυτα....

εδω...

To uninstall:

1. Locate the installation file you used to install Deep Freeze on your computer. By default, the name of this file is called "DF5Std.exe" for versions 5.X and "DF6Std.exe" for versions 6.X.
  2. Run the installation file (DF5Std.exe or DF6Std.exe).
  3. Select the option to "Uninstall"

εμενα ομως την επιλογη uninstall δεν την βγαζει...

Disable Deep Freeze before uninstalling it.

To disable Deep Freeze:

1. Hold down the shift key and double-click the Deep Freeze icon. Alternatively, you can press CTRL+ALT+SHIFT+F6.
  2. Enter your password and click OK.
  3. If you have not yet entered a password you should be able to click OK without entering a password.
  4. The Boot Options dialog is displayed. Select "Boot Thawed" and click OK. This will disable Deep Freeze on the next reboot.
  5. Reboot your computer. After the computer reboots, you are ready to uninstall Deep Freeze.

Δεν μπορω να το κανω disable. Δεν αναγνωριζει τον κωδικο που ειχα βαλει ή μαλλον δεν τον θυμαμαι σωστα εγω.
:jump: :jump: :jump: :jump: :banging: :banging: :banging: :banging:

http://www.faronics.com/faq/default.asp#7

7. I installed Deep Freeze and forgot my password; can you give me a password to turn Deep Freeze off? There are no backdoor passwords to Deep Freeze. Faronics cannot recover lost, forgotten, changed, or otherwise misplaced passwords or Customization Codes.

For licensed versions of Deep Freeze:

Using our unique One Time Password system, Deep Freeze Enterprise Administrators can generate One Time Passwords (OTP). To generate an OTP:

1. Open the Deep Freeze login dialog on the workstation for which you need to generate the OTP.
  2. Write down the Token code which is located at the top of the login dialog.
  3. Open the Deep Freeze Configuration Administrator and click the One-Time Passwords tab or open the Enterprise Console and click on Tools > One Time Password.
  4. Enter the code you recorded into the Token field and click Generate OTP. Another code will appear in the OTP field. The second code is the password for the workstation.

The newly generated One-Time Password can then be used to disable, uninstall, and re-install Deep Freeze with the correct password.

For Evaluation versions of Deep Freeze:

1. Restart the computer.
  2. Enter the system BIOS settings.
  3. Advance the clock by at least 60 days and then restart your computer. This will disable the software.
  4. After the system has started, run the Deep Freeze installation program to uninstall Deep Freeze.
  5. After the computer reboots, re-enter the BIOS and reset the clock to the current date. You can then re-install Deep Freeze after restarting.

If you are running a licensed copy of Deep Freeze Standard please contact Faronics Technical Support at Toll Free: 800-943-6422 or Tel: +1 (604) 637-3333 with your license information so that a support case can be opened on your issue.

:jester::jester::jester::jester::jester::jester:
Ναι τα ξερω αυτα....
Ημαρτον, ένα FAQ με 10 πράγματα είναι !!!!

Εχω ετοιμο το συστημα... βαζω το deep freeze για πρρωτη φορα... κανω Install κανει την πρωτη επανεκκινηση και οταν ανοιγει παταω το deep freeze να ανοιξει για να κανω τις ρυθμισεις που θελω αλλα αυτο κολλαει.

Γιατι?

Το εχω παθει σε πολλα μηχανηματα και με πολλες εκδοσεις του προγραμματος.

Μετα δεν μπορω να κανω τιποτα....

Σε μερικα μηχανήματα εχω βαλει μια εκδοση του deep freeze (6.20.220.1692) και δεν μπορω να την κανω uninstall.

Βρηκα στο ιντερνετ και κατεβασα την συγκεκριμενη εκδοση αλλα uninstall δεν μου κανει.

Για να κανεις uninstall στο deep freeze μπορεις να το κανεις μονο με την εκδοση που ειχες κανει install.

Γιατι ομως με την συγκεκριμενη δεν μου κανει?

Τι φταει?

Αλλος τροπος υπαρχει?

Μπες σε safe mode και κάνε uninstall από εκεί.

Εχω ετοιμο το συστημα... βαζω το deep freeze για πρρωτη φορα... κανω Install κανει την πρωτη επανεκκινηση και οταν ανοιγει παταω το deep freeze να ανοιξει για να κανω τις ρυθμισεις που θελω αλλα αυτο κολλαει.

Γιατι?

Το εχω παθει σε πολλα μηχανηματα και με πολλες εκδοσεις του προγραμματος.

Μετα δεν μπορω να κανω τιποτα....

Αυτό με το κόλλημα μου έχει τύχει και εμένα, και η λύση που βρήκα είναι η εξής:

1.Διπλό κλίκ στο εικονίδιο του deep freeze(κολλάει το pc).

2.ctrl+alt+del και κλείσε το explorer.exe

3.Λογικά θα σου ανοίξει το παραθυράκι του deep freeze για να βάλεις το κωδικό σου, ώστε να το ξεκλειδώσεις στο επόμενο boot

4.ctrl+alt+del file/new task/explorer.exe/enter

Αυτό με το κόλλημα μου έχει τύχει και εμένα, και η λύση που βρήκα είναι η εξής:

1.Διπλό κλίκ στο εικονίδιο του deep freeze(κολλάει το pc).

2.ctrl+alt+del και κλείσε το explorer.exe

3.Λογικά θα σου ανοίξει το παραθυράκι του deep freeze για να βάλεις το κωδικό σου, ώστε να το ξεκλειδώσεις στο επόμενο boot

4.ctrl+alt+del file/new task/explorer.exe/enter

Αν δουλεψει ετσι... με εσωσες....

Είσαι σίγουρος ότι το έχεις εγκαταστήσει σωστά? Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ιδιαίτερη εγκατάσταση. 'Εχεις ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1.Τρέχεις το .exe και ακολουθείς τα βήματα για την εγκατάσταση.

2.Όταν ολοκληρωθεί η εγκατατασταση, πας στο φάκελο που το εγκατέστησες και τρέχεις το 'DFAdmin6'. Στο password δώσε ένα 8ψηφιο κωδικό που θα θυμάσαι.

3.Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις Configuration/Drives επιλέγεις μόνο το σκληρό που θές να κλειδώσεις(αν θες να έχεις ένα τμήμα του σκληρού που θές να απόθηκεύεις επιλέγεις ThawSpace/Create και το μέγεθος που θα έχει)

4.Επιλέγεις Password ενεργοποιείς το Enable, αφήνεις το Workstation γράφεις τον επιθυμιτό κωδικό. Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζω

5.Επιλέγεις Create Programm και μετά το πρώτο εικονίδιο(αρκούδα με το W)

6.Κάνεις Save όπως είναι

7.Κλείνεις τα παραθυρα και πας στο φάκελο που εγκατέστησες το πρόγραμμα και επιλέγεις Installed Programms/DF6Wks

8.Ακολουθείς τα βήματα και το pc κανει reboot και ανοίγει κλειδωμένο.

Είσαι σίγουρος ότι το έχεις εγκαταστήσει σωστά? Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ιδιαίτερη εγκατάσταση. 'Εχεις ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1.Τρέχεις το .exe και ακολουθείς τα βήματα για την εγκατάσταση.

2.Όταν ολοκληρωθεί η εγκατατασταση, πας στο φάκελο που το εγκατέστησες και τρέχεις το 'DFAdmin6'. Στο password δώσε ένα 8ψηφιο κωδικό που θα θυμάσαι.

3.Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις Configuration/Drives επιλέγεις μόνο το σκληρό που θές να κλειδώσεις(αν θες να έχεις ένα τμήμα του σκληρού που θές να απόθηκεύεις επιλέγεις ThawSpace/Create και το μέγεθος που θα έχει)

4.Επιλέγεις Password ενεργοποιείς το Enable, αφήνεις το Workstation γράφεις τον επιθυμιτό κωδικό. Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζω

5.Επιλέγεις Create Programm και μετά το πρώτο εικονίδιο(αρκούδα με το W)

6.Κάνεις Save όπως είναι

7.Κλείνεις τα παραθυρα και πας στο φάκελο που εγκατέστησες το πρόγραμμα και επιλέγεις Installed Programms/DF6Wks

8.Ακολουθείς τα βήματα και το pc κανει reboot και ανοίγει κλειδωμένο.

Μαλλον δεν εχουμε την ιδια εκδοση.

Εδω εχει τις εκδοσεις...

http://www.faronics.com/html/choose.asp

μαλλον εχω στην standard

μηπως εσυ εχεις την Enterprise?

Ποια εκδοση εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.