Jump to content

win 7 32bit or 64 bit, win 7 ultimate or home premium,win 7 ge or eng

johnny20101416003414

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους.

Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα τη βοηθειά σας σε ένα θέμα που με έχει μπερδέψει.

α).win 7 32 bit ή win 7 64 bit?

β).win 7 home ή win 7 ultimate?

καιι τελικά

γ).win 7 ελληνικά ή win 7 αγγλικά?

- Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα (σε ότι αφορά την α ερώτηση ότι τα win 7 64 δεν είναι συμβατά με όλα τα παιχνίδια).

- Για τη β ερώτηση τι παραπάνω έχουν τα ultimate από τα home premium (σε έκδοση dsp) για να πληρώσω 70 ευρώ επιπλέον

και επίσης διάβασα πως μια λειτουργία των ultimate καταναλώνει γύρω στα 4 gb από τη μνήμη (δηλαδή αν έχω 6gb τα 4 θα τα καταναλώνει το λειτουργικό και θα μου μένουν μόλις 2 gb για εφαρμογές ,παιχνίδια κλπ?).

- Και για την τρίτη ερώτηση τι συμφέρει τελικά ελληνική ή αγγλική έκδοση? Κάπου διάβασα πως τα αγγλικά είναι καλύτερα για o/c.

Μήπως και τα security updates βγαίνουν πρώτα για την αγγλική έκδοση? Άρα συμφέρει?

Πρόχειρα θα αναφέρω την συνθεσή μου γιατί το Pc τώρα στήνετε.( i7 920 DO, 6 GB RAM CORSAIR 1600MHZ DDR3,M/B ASUS P6X58D PREMIUM,SSD INTELL 80 GB, και wd 500 mb ,7200 ,τροφοδοτικό 900 watt coolermaster ,και cosmos 1010 tower ,ψύκτρα NOCTUA ,κάρτα γραφικών εν αναμονή,οθόνη SANSUNG 23'.

Ελπίζω να μη σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις.

http://news.softpedia.com/newsImage/Windows-7-Home-Premium-vs-Professional-vs-Ultimate-3.jpg/

64bit : δεν καταναλωνουν 4giga ram....απλως μπορουν να εκμεταλευτουν ram πανω απο 4 gb σε αντιθεση με τα 32

Σε παιχνιδια εγω με τα ultimate 64 δεν ειχα κανενα προβλημα και γενικα σε κανενα μερος του software δν ειχα

Tα ultimate σε οτι γλωσσα και να τα παρεις .....μπορεις να την αλλαξεις ....σε αντιθεση με ολες τις υπολοιπες εκδοσεις

Εγω θα επελεγα ultimate.....

(τα dsp εχω ακουσει οτι μπορεις να εγκαταστησεις μονο σε μια μητρικη ........ δεν ξερω αν ειναι αληθεια και δεν εχει βρεθει κανενας να μου δωσει μια ακριβης απαντηση)

α) Εφοσον εχεις 6Gb εννοειται 64bit.

β) Δες εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions εξαρταται απο το τι ζητας.

Θελεις δικτυο με αλλους υπολογιστες; Σε ενδιαφερει καποιο απο τα extra features των Ultimate?

γ) Δεν εχουν διαφορα, ουτε περνανε τα updates πιο γρηγορα στα Αγγλικα, ουτε υπαρχει θεμα o/c!

YΓ Ολα τα 'ακουσα' που εγραψες ειναι μπαρουφες και ανακριβειες.

[οff topic] ευχαριστω πολυ για την απαντηση....εχω ακουσει το κοσμου τις μ....ς ......και φοβομουν να δωσω 150 ε για κατι που μαλλον θα ειναι αχρηστο σε μισο χρονο

http://news.softpedia.com/newsImage/Windows-7-Home-Premium-vs-Professional-vs-Ultimate-3.jpg/

64bit : δεν καταναλωνουν 4giga ram....απλως μπορουν να εκμεταλευτουν ram πανω απο 4 gb σε αντιθεση με τα 32

Σε παιχνιδια εγω με τα ultimate 64 δεν ειχα κανενα προβλημα και γενικα σε κανενα μερος του software δν ειχα

Tα ultimate σε οτι γλωσσα και να τα παρεις .....μπορεις να την αλλαξεις ....σε αντιθεση με ολες τις υπολοιπες εκδοσεις

Εγω θα επελεγα ultimate.....

(τα dsp εχω ακουσει οτι μπορεις να εγκαταστησεις μονο σε μια μητρικη ........ δεν ξερω αν ειναι αληθεια και δεν εχει βρεθει κανενας να μου δωσει μια ακριβης απαντηση)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δηλαδή εάν πάρεις DSP έκδοση και σε ένα μήνα σου καεί το m/b ( φυσικά θα σου δώσουν άλλο m/b αφού είναι

μέσα στην εγγύηση αλλά θα πρέπει να ξανααγοράσεις τα win7 ??????) .

[οff topic] ευχαριστω πολυ για την απαντηση....εχω ακουσει το κοσμου τις μ....ς ......και φοβομουν να δωσω 150 ε για κατι που μαλλον θα ειναι αχρηστο σε μισο χρονο

Αυτό που γράφεις δεν το κατάλαβα.Τι θα είναι άχρηστο???

Συγνώμη αλλά μόλις διάβασα συτό http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=18035 και μπερδεύτηκα σε σχέση σε αυτά που μου έγραψες.

Έχω original xp home μπορώ να αναβαθμίσω σε win 7 ultimate retail και αν ναι πως και σε ποιά τιμή.

Ευχαριστώ και πάλι.

αν ισχυε αυτο που ακουσα ....τοτε σε μσο χρονο που θα αλλαξω μητρικη ...θα πρεπει να παρω και windows ξανα.....δηλαδη τα παλια θα ειναι αχρηστα

πολλα ακούς φίλε!

βαλε win 7 ultimate x64, ειναι η καλυτερη επιλογή π μπορεις να κανεις

Θα ήθελα να σας αναφέρω πως μίλησα με microsoft (στο 801 500 300 και μετά πατάς την επιλογή 4 και μετά την 3 στο ηχιτικό σύστημα )

Αρχικά μίλησα με εκπρόσωπο της MS στο 800 11 43 100 (χωρίς χρέωση)και τους έθεσα το εξής ερώτημα αν αγοράσω dsp win 7 ultimate και μετά από 10 ημέρες μου καεί η mb τότε θα πρέπει να τα ξαναγοράσω? και μου απάντησε ότι προφανώς θα μας πείτε τον λόγο οπότε θα τα ξαναπεράσετε αλλά καλύτερα να μιλήσετε με το 801 500 3000 με την επιλογή 4 και μετά 3 στο ηχητικό σύστημα.

Πήρα και εκεί και του έθεσα το ίδιο ερώτημα και μου είπε ότι αν καεί η mb και αντικατασταθεί με ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε μπορείς να τα ξαναπεράσεις και να τα ενεργοποιήσεις αλλοιώς θα τα περνάς χωρίς ενεργοποίηση και θα κλειδώνουν σε 30 ημέρες.

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή δεν τους ενδιέφερε μόνο για το m/b.

πολλα ακούς φίλε!

Eλεος.

Γιατι να πληρωσει τα πολλα λεφτα, ενω ενδεχομενως να κανει δουλεια και με τα Home Premium;

πολλα ακούς φίλε!

Τα Ultimate να τα κανει τι ρε Αινσταιν;;;

Μην χασει το Bitlocker ;;;

Να παιζει με τις γλωσσες ;;;

Η μηπως για να συνδεετε καλυτερα με τα εταιρικα δικτυα ;;

Το Ultimate σκοπευουν σε συγκεκριμενη επαγγελματικη χρηση δεν εχουν ως κυριο στοχο τον οικιακο υπολογιστη.

Δεν χρειαζεται να πεταξει τα λεφτα του μονο και μονο για καταναλωση και για να το παιζει σπουδαιος στους γυρω του

"ΚΟΙΤΑΧΤΕ εΧω Τα UltiΜate ΜανγΚες σκΙζω εΙμαΙ και ο ΠρΩτοΣ με Το ΜεγαΛυτερο 8===================) "

Κλικ για τις διαφορες μεταξυ των Windows 7 εκδοσεων

εγώ θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσο χώρο πιάνουν στον δίσκο τα windows 7 ultimate edition x64 σκέτα τελείωσ μόνο για boot.είναι λιγότερο από 36 Gb?

σε εμένα δεν μπορώ να το δώ γιατί έχω και βασικά προγράμματα μεσα στον δισκο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.