Jump to content

Windows Live Mail - University Project

ntenisOT

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά κάνω μια έρευνα για το πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζω και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει διαβάσει κανείς ή έχει δει κάπου καμιά πληροφορία για API για το Windows Live Mail. Θέλω απλά να μπορεί ο user με κάποιο toolbar ή χρησιμοποιώντας drang and drop τεχνική να πέρνει τη τοποθεσία που είναι φιλαγμένο το .eml του συγκεκριμένου email.

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ξέρω ότι ζητώ κάτι δύσκολο αλλα αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι ας μου πει..Ή ακόμη αν έχει ακούσει κάτι ανάλογο ας είναι και για Thunderbird!

Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι ζητάς, αν θες εξήγησε το παραπάνω.

Δεν αποθηκεύει σε .eml το ..Outlook Express (το ίδιο είναι με άλλο GUI και 1-2 βελτιώσεις), αλλά σε αρχεία τύπου βάσης δεδομένων.

Τα emails μπορείς να τα κάνεις Save As .eml ή νομίζω αν τα κάνεις και drag n drop κάπου.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι ζητάς, αν θες εξήγησε το παραπάνω.

Δεν αποθηκεύει σε .eml το ..Outlook Express (το ίδιο είναι με άλλο GUI και 1-2 βελτιώσεις), αλλά σε αρχεία τύπου βάσης δεδομένων.

Τα emails μπορείς να τα κάνεις Save As .eml ή νομίζω αν τα κάνεις και drag n drop κάπου.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.. Τα κάνει save.. Αλλά εγώ θέλω να γράψω προγραμματάκι , toolbar ή οτιδήποτε για να πιάνω το ΠΟΥ τα κάνει save.. πχ το email απο το thelab.gr με θέμα τάδε είναι στο c://.... εγώ θέλω εκείνη την τοποθεσία να την περνάω σε ένα πρόγραμματακι που έχω τελειώσει να την μετατρέπω σε λινκ. Αν ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να πάρω την τοποθεσία εκείνη.. θα σου είμαι χίλιες φορές ευγνώμον.

βασικά θέλω το location όταν κάνεις δεξί κλικ - properties - location σε ένα email να το πέρνω αυτόματα.

Το thundebird τα αποθηκεύει σε ένα ενιαίο αρχείο.

C:\Documents and Settings\User\Application Data\Thunderbird\Profiles\57wnoqgh.default\Mail\Local Folders\

To ίδιο και το outlook.

Για κάθε mail σε χωριστό αρχείο, θα πρέπει να τα αποθηκεύεις μόνος σου ένα ένα. Άμα μπεις σε αυτή τη διαδικασία με κάποιο προγραμματάκι, αφού εσύ θα ορίζεις που θα αποθηκεύονται, θα έχεις και το link που θες.

C:\Users\ntenisOT\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\Hotmail (nt fd1\Inbox\00294823-000004B5.eml σαν αυτό το εμαιλ το αποθήκευσε εδώ. μπορώ να το δω αν πάω properties - location. αυτό το λινκ θέλω για ΟΛΑ τα εμαιλς είτε απο windows live είτε thunderbird.. φτάνει να πέρνω αυτό το λινκ.. Μετά θα το αλλάζει το προγραμματάκι που έγραψα. και έκανα νέο protocol στον Firefox (gluoi:// ) για να μου τα ανοίγει το προγραμματάκι που έγραψα.

Έχεις δίκιο, μόλις το πέρασα και το είδα. Όντως αποθηκεύει τα emails ξεχωριστά σε αρχεία .eml.. Πρέπει να νιώθουν πολύ ασφαλής οι χρήστες του :hehe:

Anyway, αφού θες κάτι σε toolbar ή drag n drop, γιατί δεν κάνεις απλά δεξί κλικ, Properties? :p

Το έχουν κάνει έτσι γιατί στα 7.. γράφοντας τον τίτλο ενώς μηνυματος στο start -search σου βρίσκει ΚΑΙ τα emails πλέον. ε και τι θα λέω των users?:p κάνετε δεξί κλικ - properties?:p φυσικά αν δεν βρω κάτι έτσι θα πω.. έχει τόσο καιρο που κάνω αυτή την έρευνα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.