Jump to content

Αλλαγη scythe mugen 2.Megahalems h true black 120??

Nick86

Recommended Posts

Εχω στον ι7 μου την scythe mugen 2.Τα θεματακια που εχω ειναι 2.

1ον.Ειναι αρκετα μεγαλη και μαζι με τον ανεμηστηρα καπακωνει το πρωτο dimm απο τις ram (Gskill trident) οι οποιες εχουν αρκετα μεγαλη ψυχτρα και ετσι o ανεμηστηρας δεν πιανει την ψυχτρα απο το κατω μερος μεχρι το πανω ολοκληρη.ουσιαστικα αφηνει 1,5 ποντο απο το κατω μερος της και βγαινει 1,5 εκτος απο το πανω.

Αυτος ειναι ο πρωτος λογος που σκεφτομαι την αλλαγη γιατι θελω να τοποθετησω ενα cooler για της ram και στην παρουσα φαση δεν χωραει.Ο δευτερος ειναι οτι μου εχει κολησει οτι με μια megahalems h true 120 θα δω καλυτερα αποτελεσματα σε θερμοκρασιες.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν και η megahalems με τον ανεμηστηρα θα καπακωνει το πρωτο dimm.Στην true 120 Κολαω λογω οτι θελει λαπαρισμα και δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια και στο οτι δεν εχει σιδερακια για 2ο ανεμηστηρα.

Τι γνωμη εχετε???

Και την megahalems και την true black τις βρισκω στα 55 ευρω.Και απο ανεμηστηρες θα χρησιμοποιησω 2 scythe slipstream 1900 rpm.(Δεν με νοιαζει ο θορυβος τοσο πολυ αλλα θελω να ειναι αποδοτικoi οποτε..)

Μεσα στις επιλογες που σκεφτομαι βεβαια βρισκεται και το corsair Hydro h50.Αλλα οχι και πολυ ζεστος γιατι δεν θελω να παω σε κατι που ουσιαστικα δεν ξερω πως θα μου βγει στο τελος.

megahalems ασυζητητη.ισως η καλυτερη αεροψυκτρα αυτη την στιγμη.τωρα για την hydro h50 δν εχω γνωμη αλλα εγω προσωπικα δν θα την επαιρνα γτ πρεπει να αλλαξεις την ροη ολων των ανεμηστηρων.αλλα πανω απο 5 βαθμους διαφορα δν θα δεις με την hydro απεναντι στην megahalems

Εγω εχω μια asus p6t6 ws revolution kai ebala ti megahalems rev B και εβαλα 2 ανεμιστιρακια που ηδη ειχα απο οτι ειχα με δοκιμες στη motherboard μου η μνημες μου (corsair dominator) μπαινουν και για κατι χιλιοστα δν βρισκουν πανω στον ανεμηστηρα σε ενα σημειο ακουμπανε μονο τα clip που πιανουν τον ανεμηστηρα αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα επισης πανω εχω και τι ψηκτρα που ειχε μαζι το σετακι τον dominator χωρις καποιο προβλημα

Κάτι σε full load προσωπικά δε δοκίμασα ακόμη, δοκιμές υπάρχουν πολλές πάντως (με την κάθε μία να λέει τα δικά της). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την Η50, ίσως η καλύτερη αγορά hardware που έκανα ποτέ (εκτός του τρακτέρ-ανεμιστήρα της), μετά την 5850 βέβαια!

Προσεχώς θα έχω και στοιχεία για cpu-burnouts.

Η Η50 σαρώνει!... Με 955@3,8GHz δίνει 43 Κελσίου υπό φορτίο (games) σε ζεστό δωμάτιο με συμβατική διάταξη ανεμιστήρα/radiator και μάλλον χαμηλό airflow.

Καλησπέρα. Εγώ έχω 955 @ 3.8ghz (1.475 v stable) με Inferno IFX - 14 (δεν έχω το micro heatsink που μπαίνει από πίσω) και σε games(πχ CoD6 με όλα full @ 1920x1200) δεν πάει πάνω απο 45-46 ενώ wprime1024m έμεινε στα 50... (100% load). Idle 35-36

• 4 weeks later...

Αν δειτε τα reviews παντως η mugen2 βγαινει δευτερη καλυτερη με την ifx.

Το h50 το ειχα και δεν με εντυπωσιασε.Πιθανατοτα ομως να ειναι καλυτερο με high airflow fans απο τη στιγμη που δε σε νοιαζει ο θορυβος.Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ.

Το μονο μειον να ξερεις στη mugen2 ειναι το μεγεθος και αυτο που συμβαινει με το πρωτο dimm.Κατα τα αλλα τα σπαει σε τιμη,αποδοση,θορυβο κλπ.

Aν οντως υπαρχει προβλημα χωρου αλλαξε την.

Αν το κανεις για να μπει ram fan module μην το κανεις.

Μοστρα ειναι τιποτα αλλο.

True μονο rev.c αν βρεις/ οπως και megahalems rev.2.

h50 για "ομορφια"/επιδοσεις και BARAM για επιδοσεις σε καλη τιμη και οχι τεραστιο μεγεθος αλα Mugen2.

Και απο εμενα Η50:innocent:

Το εχω εδω και 1-2 μηνες, ειναι αθορυβο και λιιιιιιιγο καλυτερο απο την TB120 ασε δεηλ. που μπαινει και πιο ευκολα imo.

Που να χωρέσει στο skeleton η Megahalems. :innocent:

Εγώ σου προτείνω Megahalems να την βρεις πουθενά διαθέσιμη.:o

Που να χωρέσει στο skeleton η Megahalems. :innocent:

Εγώ σου προτείνω Megahalems να την βρεις πουθενά διαθέσιμη.:o

Στο πλαισιο υποτιθεται οτι ειναι διαθεσιμη παντως εδω και 2 εβδομαδες...

Παντως αν ειναι να πας για την True, θα ελεγα να πας στην Venomous X, που στη χειροτερη περιπτωση ειναι μια "σωστη" true απο τη μανα της (λαπαρισμενη και με μηχανισμο ασκησης πιεσης για καλυτερη επαφη)...στην καλυτερη μπορει να αποδειχτει οτι εχει και καλυτερες επιδοσεις λογω σχεδιου, αλλα θα ιεναι ελαχιστες.

Προτεινω megahalems ή mugen παντως...

• 4 weeks later...

Παιδιά η Megahalems θα χωράει σε ένα κουτί haf 932;;

Η μητρική μου είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55A-UD3-1156-P55-DDR3-GAP55UD3-00-G.htm και ο επεξεργαστής είναι ο intel i5-750.

Είναι απαραίτητο να της βάλω ξεχωριστά ανεμιστηράκια πάνω;;

Η μητρική μου είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55A-UD3-1156-P55-DDR3-GAP55UD3-00-G.htm και ο επεξεργαστής είναι ο intel i5-750.

Είναι απαραίτητο να της βάλω ξεχωριστά αναμιστηράκια πάνω;;

Ναι χωραει ανετα το καλυτερο πιστευω ειναι να βαλεις εστω 1 ανεμυστηρα πανω αν ειναι προβλημα για το θορυβο διαλεξε ενα με λιγες στροφες ωστε να βγαζει οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο

Είναι απαραίτητο να της βάλω ξεχωριστά ανεμιστηράκια πάνω;;

Το Haf 932 χωράει και μένα μην σου πω :jump:

Προχώρα άφοβα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.