Jump to content

Project AsusP4P800....

Vagouridis

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Το βραδυ μαλλον 8α καταφερω και ενα 3δμαρκ...διοτι ολα τα bench εγιναν με μια μχ400 φιλου.. η radeon δεν τα πηγαινε καλα με agp και τα μεγαλα φσβ....

Οπ και ενα pi....( να μην ξεχνιομαστε...)Δυστηχως τα winbond δεν αντεχαν....την θεση τους πηραν τα πολυαγαπημενα μου twinmos αλλα με πιο αργα timings .....

post-32-1416070649,8332_thumb.jpg

Αψογος Βαγκουρα για ακομη μια φορα, τις αλλαξες τα φωτα της μητρηκης:woot:

κατι ηξερες και κολαγες τον unseen ρε συ.....χαχα για να δω τα μουτρα του τωρα.....χεχε

Για τον unseen εχω και τα νουμερα απο τον ES....οχι τιποτα αλλο για να δουμε ποιος ειναι ο παλιος και ποιος ο ψαρακας....

καλα....καλα... R507B σε δευτερο σταδιο. Τιποτε αλλο. (Ο παλιος παντα κατι εχει καβατζα)

Να δουμε ποιος ειναι ο παλιος και ποιος εχει και αλλη καβαντζα ...ψαρακα....ο ES μου σε περιμενει...α και να δουμε ποιος μπορει να δουλευει το μηχανημα 24/7 και οχι αναποδα για να μην σταζει....

Οσα αερια και να βαλεις δεν με πιανεις το καταλαβες???

• 7 months later...

Με 2.4 στα 305 μια χαρα ηταν βρε κωστα , δεν καταλαβαινω τι αλλο θες .Μην μου πεις να δοκιμασω εν 305αριζει ο 2.8 με αυτην την ζεστη ειναι ΑΚΥΡΟ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.