DJD Δεκέμβριος 9, 2003 #281 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Αρχική απάντηση από Voudas σε βλέπω να κουβαλάς λάστιχα όταν θα έρθεις... δεν θα έλεγα όχι Εγώ θέλω 20 μέτρα.. μιας κι είναι φτηνά... να βάλω και στο λάστιχο για το πότισμα.. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #282 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Τιποτα σε χονδρικη παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 9, 2003 Author #283 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Πάντος χωρίς πλάκα ο Πατέρας μου μου ζήτησε να του πάρω 20 μέτρα περίπου για τον κήπο, εννοώ τα λάστιχα με το σύρμα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Βουδα....ΣΟΡΡΥ αλλα τελικα δεν θα ερθω. Μου προεκιψε κατι πολυ επειγον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 10, 2003 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από DragonFlight [10-12-2003 και 00:35] Βουδα....ΣΟΡΡΥ αλλα τελικα δεν θα ερθω. Μου προεκιψε κατι πολυ επειγον! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!! αυτο εχω μονο να πω.... Τωρα ομως που το σκεφτομαι...... Δεχομαστε και με αντικαταβολη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 10, 2003 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 πάει δηλαδή το κέρασμα του καφέ??? κρίμα! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 10, 2003 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από Voudas πάει δηλαδή το κέρασμα του καφέ??? κρίμα! λολ Το μυαλο σας εκει ε? Θα ερθω μαλλον το καλοκαιρι για τους Ολυμπιακους! Εχω διλωσει εθελοντης και μαλλον ερχομαι. Οταν τελειωσω τις υπηρεσιες μου, θα κατσω μαλλον ακομα 1-2 βδομαδες με με τη γυναικα για διακοπες Αθηνα , μαλλον και Θεσσαλονικη!Παντος αν ειναι για το κερασμα....πιειτε ενα καφε στην υγεια μου, και οταν θα φευγετε, πειτε του καφεντζη να τα γραψει στον λογαριασμο του Δρακου! Θα καταλαβει αυτος πως ειστε τρελλοι και δεν θα επιμενει να πληρωσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 10, 2003 Author #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Καλά. τότε θα είμαι και εγώ.κάτω.. ΧΕΧΕ !!!!...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 10, 2003 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Να διακαψω λιγο την επικοδομητικη συζητηση σας και να σου πω ρε τζιμακο για τα παξιμαδια.....Πρωτου τον shido αυτο το λινκ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=887&highlight=ASUS+p4p800δεν το ειχες δει που φαινεται καθαρα οτι εχει και παξιμαδια στο σοψκετ.Οταν σε ρωτουσα εαν ειναι στο κεντρο εσυ...:whistling .Και απο την στιγμη που δεν ηταν σταθεροποιημενες οι βιδες πως σκατα το εσφιγγες το μπλοκ αναθεμα και εαν ξερω....the power of idiot..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 10, 2003 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Και το συμπερασμα για το WC του τζιμακου , με ολες τις παγκοσμιες πρωτιες 1)Το πρωτο WC σε κλειστο κυκλωμα με μεταβλητη ροη...v-flow 2)To πρωτο WC που κινειται με αερα μεσα και οχι νερο F-air 3)To πρωτο WC που δεν θελει αερα το ψυγειο και τοποθετηση του πανω απο cdrom Ν-air-N-duct 4)To πρωτο WC με εκκρεμες μπλοκ...Fouko aftereffect mplok... >>>>F-A-mplok To ζηλευω αυτο το παιδι...:flower: :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 10, 2003 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Hipro κρυψου σε εφαγε ο μικρος στις πρωτιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 10, 2003 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Τζιμακο ισως ειναι καιρος να γραψεις κι ενα βιβλιο...........τοση γνωση παει χαμενη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 10, 2003 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 lol, έλα μωρέ κρίμα το παιδί το φάγατε, μικρός είναι θα μάθει. Jimako τα συγχαρητήρια μου και από μένα, αν όσες πρωτιές αναφέρθηκαν είναι όντος δικιες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 10, 2003 Author #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis [10-12-2003 και 14:50] Και το συμπερασμα για το WC του τζιμακου , με ολες τις παγκοσμιες πρωτιες 1)Το πρωτο WC σε κλειστο κυκλωμα με μεταβλητη ροη...v-flow 2)To πρωτο WC που κινειται με αερα μεσα και οχι νερο F-air 3)To πρωτο WC που δεν θελει αερα το ψυγειο και τοποθετηση του πανω απο cdrom Ν-air-N-duct 4)To πρωτο WC με εκκρεμες μπλοκ...Fouko aftereffect mplok... >>>>F-A-mplok To ζηλευω αυτο το παιδι...:flower: :flower: :flower: :flower: ΧΑΧΑ.... είμαι κορυφαίος... λολ.. γέλασα και εγώ..... Καταρχάς είδα τα παξιμάδια τυχαία στην φωτογραφία του Γιάννη και είπα να τον ρωτήσω. Όταν παρέλαβα όμως το block.. γιατι είχε 4 παξιμάδια? και όχι 8? θα ρίξω φως στο τούνελ το βράδυ.Επίσης όλα αυτά που είπες... έχουν εξαλυφθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 10, 2003 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 τζιμ δυναστεια κατεληξε το thread, τοσοι ανθρωποι σκεφτηκαν τα απιθανα για να σε βοηθησουν (βγαζω τον εαυτο μου εκτος διοτι ειμαι ασχετος) και εσυ δεν εκανες τον κοπο να βγαλεις μια φωτο απο το block...περα απο αυτο τοσα threads εχουν γινει για water cooling τι στο καλο διαβαζες.....τελικα πως το εχεις στηριξει....; (αν το εχεις στηριξει.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 10, 2003 Author #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Suedenhead.. το στήριξα το block με 4 παξιμάδια... απλά δεν μπήκαν τα παξιμάδια... μεταξύ.. βίδας-μητρικής. Το block όταν το παρέλαβα ήταν έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 10, 2003 #297 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Oυαααα!!Μαζεψε το απο εκει γρηγορα μην φυγει απο κατω το καημενο!!Κ ξερεις ε,τα μπλοκ του 11 με τον ιδιο ειναι συνδεδεμενα σαν κουκλες voodoo!Αν χτυπησουν αυτα ποναει ο 11! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 10, 2003 Author #298 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Μόλις θυμήθηκα ότι ο 11 μου είχε πει πως η Abit έχει κάποιες smd γύρω από τις τρύπες..... άρα δεν μπορεί να μπει παξιμάδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 10, 2003 #299 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από DragonFlight Παντος αν ειναι για το κερασμα....πιειτε ενα καφε στην υγεια μου, και οταν θα φευγετε, πειτε του καφεντζη να τα γραψει στον λογαριασμο του Δρακου! Θα καταλαβει αυτος τρελλοι και δεν Toυ Γιαγκου Δράκου του γνωστού μεγιστάνα απο την λάμψη?Τι έγινε ρε παιδιά με το συστημα του Τζιμ εχασα τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 10, 2003 #300 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 μια που ενημερώθηκα περι τίνος πρόκεται να σας πω οτι τα παξιμάδια που σφίγουν στην μητρική δεν παίζουν κανένα ρόλο στο πως θα πατήσει το μπλόκ Ο ρόλος τους ειναι στο να κρατήσουν τις βίδες σταθερές στην θέση τους οταν βγάλουμε -βάλουμε το μπλόκ Στην Αβιτ NF7-S δεν πρέπει να μπούν παξιμάδια συγράτησης λογω των smd ππυ υπάρχουν διπλα στις τρύπες της μητρικής 2 φωτο για το πως μπαίνουν οι βίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.