Jump to content

Υδρόψυξη,προβλήματα,αποτελέσματα,εντυπώσεις.

JiMk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JiMk

Δεν ξέρω... μάλλον θα πάρω ένα τανκ, απο αυτά που ενσωματόνται στην αντλία... 60 και λάστιχα Tygon 40.. αν το κρατίσω το νερό.. και όταν ηρεμίσω.500 θα βγεί στο τέλος. Αυτά για σήμερα.

Αμα ειναι να βγει τοσο παρε καλυτερα κανα promie παλιας γενιας..πιο φτηνο ειναι....μην υπερβαλεις jim.....

Περα απο την πλακα , η ροη μου φαινεται μια χαρα με μονο αξιοσημειωτο αυτο με το μεταβλητο χρονισμο σορρυ ροη , ο αερας συμφωνα με τα λεγομενα σου εξαλυφτηκε , οι ανεμιστηρες βαραν το ρημαδι το ψυγειο .......Αρα μενει στηριξη μπλοκ , και κατα ποσο το ψυγειο αποδιδει και δεν ειναι καμια μουφα.Οποτε βγαλτο καμια φωτο να το δουμε λιγο τωρα που ειναι ολα εξω ....χωσε εστω και προχειρα το τανκ και σφιξε το μπλοκ οσο πιο καλα μπορεις πλακωσε το και στην θερμοαγωγη....Α δες και αυτο που λεει ο ,38

- ,45 για τα bios και τις επιλογες .Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να ειναι ολα κοπανιστος αερας...αλλα δεν θελεις να ειναι αυτο....:devil:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JiMk [05-12-2003 και 22:24]

... απλά ο 38-45 μου είπε (σύμφωνα με τα λεγόμενα μου) ότι είναι μτχ.

o 38-45, σου ειπε αυτο: "το πρασινο-χρυσαφι που λες, μοιαζει με το χρωμα το οξειδωμενου χαλκου, το οποιο δεν ειναι και τιποτα το τραγικο"

προφανως βρηκες τα λεγομενα του και τα μετεφερες με απολυτη ακριβεια. και μαλιστα ειναι μια γνωμη που δε συμμεριζεσαι "(σύμφωνα με τα λεγόμενα μου)", γι αυτο και πολυ σωστα η παραθεση της επιβεβαιωσης των οσων ειπωθηκαν

μπραβο τζιμακο, αξιος.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [07-12-2003 και 03:10]

o 38-45, σου ειπε αυτο: "το πρασινο-χρυσαφι που λες, μοιαζει με το χρωμα το οξειδωμενου χαλκου, το οποιο δεν ειναι και τιποτα το τραγικο"

προφανως βρηκες τα λεγομενα του και τα μετεφερες με απολυτη ακριβεια. και μαλιστα ειναι μια γνωμη που δε συμμεριζεσαι "(σύμφωνα με τα λεγόμενα μου)", γι αυτο και πολυ σωστα η παραθεση της επιβεβαιωσης των οσων ειπωθηκαν

μπραβο τζιμακο, αξιος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα μου, δηλαδή σύμφωνα με την περιγραφή που σου έδωσα.

συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα σου, εγω σου ειπα οτι ειναι μτχ.

απο το δικο μου "το χρωμα μοιαζει" εφτασες να λες "αυτος ειπε το ψυγειο ειναι"

εγω φταιω, δε φταει κανενας αλλος.

Συμφωνα με τα λεγομενα ολων εδω μεσα,εγω λεω τζιμακο να κοψεις την ειρωνια κ τις παπαριες κ να κανεις οτι σου λενε μπας κ βγαλεις ακρη.Εγω βλεπω μονο ατομα που προσπαθουν να σε βοηθησουν κ εσενα που λες μλκιες αντι να βοηθησεις την κατασταση...στο τελος θα σε γραψουν ολοι στα απαυτα τους κ θα καταληξεις παλι με την αεροψυξη.

ρε παιδια ουτε ειρωνια διακρινω ουτε τιποτα το παιδι δεν ξερει πολλα οπως και εγω και ισως δεν μπορει να δοσει την εξηγιση που εσεις θελετε αλλα αυτο δεν σημενει ουτε οτι ειναι βλακας ουτε τιποτα αλο δεν εχει απλα την πειρα που χρειαζετε και για αυτον τον λογο υπαρχει το forum για να λεινουμε προβληματα μπορω να πω οτι απο αυτο το θεμα εμαθα ποιο πολλα πρακτικα πραγματα απο οποιονδιποτε οδηγο μεχρη που εχτες μετρισα να δω ποσα litra δινει η 1048 στο ενειδριο μου (500ml 5sec) οποτε ο jim μονο καλο κανει σε ολους εμας τους καινουργιους μακαρη ολοι να ειχατε τοσα προβληματα για να μαθεναμε ακομα περισοτερα πραγματα :)

πάντως 300 λίτρα περίπου με όλα πάνω, με 600άρα αντλία, είναι πολύ καλή απόδοση, άρα δεν είναι αυτό... εκτός όταν κλείνεις το κύκλωμα, κάπου τσακίζεις τα λάστιχα...

κάνε επιτέλους αυτό που λέμε όλοι... φώτος το ψυγείο, όλα χύμα στο τραπέζι και στήσιμο ξανά, και κατά προτίμηση με τανκ, έστω πρόχειρο...

Αρχική απάντηση από eleven [07-12-2003 και 00:27]

Aστο βρε Τζιμ αστο καλύτερα μην το παιδεύεις

Παντως τα συγχαρητηρια μου για την κατασκευή του πρώτου κλειστού κυκλώματος με μεταβλητή ροη

:D

Συγνώμη, δεν κρατήθηκα...:whistling

Τα πήρα απο Σταμπολίδη μόνος μου :D ... 16 + φπα το μέτρο... λολεν... μετά συμφωνήσαμε χωρίς τιμολόγιο... 42 μαζί με τα μεταφορικά του ΚΤΕΛ. Πολύ καλή τιμή είναι πιστεύω, μιας και τόσο έχουν από Αγγλία !

Σορρυ ρε παιδια, αλλα τι πατε και ξοδευετε ΤΟΣΑ χρηματα για σωλινες(λαστιχα) ακομα δεν εχω καταλαβει! Πηρα σημερα για "σχεδον" 1 Ευρω το μετρο λαστιχα 1/2 διαφανες! ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Εχω δει και φοτογραφειες απο τα Tygon οταν τα διπλωναν, και οντος τα δικα μου τσακιζου ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΙΓΟ!

Ενταξει ομως, ειναι οντος ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ τα Tygon!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.