Jump to content

Υδρόψυξη,προβλήματα,αποτελέσματα,εντυπώσεις.

JiMk

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Dragon αν ρωτησεις την μανα σου για το υδροχλωρικο οξυ που καθαριζει την τουαλετα θα εχει να σου δωσει......

Τζιμακο με το ξυδι το μεγιστο που θα κανεις ειναι καμια λαχανοσαλατα...............

Αρχική απάντηση από JiMk

Κάποιος είπε για ξίδι...μήπως είναι λίγο ασφαλέστερο? με κετζάπ έχω παιδικό τραύμα.. λολ... γι αυτό.

Aυτό εξηγεί πολλά............................:D :D :D

Τζιμ εισαι ο μαναδικός πανελαδικά που εχεις τέτοιο προβλημα .Ασε καλύτερα τα κεζαπ και τα ευρηκα μην κάνεις και καμία ζημιά στο τζακουτζι...............

Μπορεί να ανεβούμε ομαδικά να εξετάσουμε απο κοντά το προβλημά σου αλλά αυτό πάντα με προυποθέσεις

Πανε σε ενα Super Market και ρωτα που εχουν υδροχλωρικο οξυ. Θα σου δωσουν απο εκει. Ενα πορτοκαλι μπουκαλακι ειναι που εχει μια μεγαλη νεκροκεφαλη απ'εξω. Μην το πιειτε, λουστειτε(ουπς αυτο ειναι απο αλλου)..... Ειναι και φθηνο σχετικα.........

Πανε και παρε ενα απο το super.........

Αρχική απάντηση από JiMk [05-12-2003 και 22:33]

Κάποιος είπε για ξίδι...μήπως είναι λίγο ασφαλέστερο? με κετζάπ έχω παιδικό τραύμα.. λολ... γι αυτό.

Οταν λες παιδικο τραυμα ........μηπως εννοεις οτι ηπιες το μπουκαλι και ελιωσε ο εγκ***αλος σου?????

Μωρέ τις Μόνικα έχω 1700 διαφορετικές μαζί με τα wallpaper, αλλά όχι μιλάω για άλλη φωτό έτσι ώστε να εκτιμήσεις την Έδεσσα περισσότερο ως πόλη και να σου έρθει η εσωτερική παρόρμηση να την επισκεφτείς ;)

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Μωρέ τις Μόνικα έχω 1700 διαφορετικές μαζί με τα wallpaper, αλλά όχι μιλάω για άλλη φωτό έτσι ώστε να εκτιμήσεις την Έδεσσα περισσότερο ως πόλη και να σου έρθει η εσωτερική παρόρμηση να την επισκεφτείς ;)

Δελεασε με....

Αρχική απάντηση από JiMk [05-12-2003 και 22:49]

Είχα ένα ασύχημα στα χέρια... πολύ μικρός....

Γιατί τώρα τι είσαι;

'Ατύχημα' το λένε οι Έλληνες στην Ελλάδα από όσο ξέρω....

Μερικές σκέψεις μου :

1 ) Το ψυγείο του ford transit ΑΝ θυμάμαι καλά (πράγμα nearly impossible) έχει σημαντικές διαστάσεις, δεν νομίζω ότι χωρά σε μιά οροφή ενός chieftec...για δείτε, ΕΙΝΑΙ αυτό;

2 ) ΑΝ είναι, είναι το ίδιο μοντέλο με τα λοιπά; Γιατί κάθε σειρά αυτοκινήτου (χρονολογικά) από όσο ξέρω έχει και διαφορετικό λίγο-πολύ, μην είναι αλουμινένιο...

3 ) Το chieftec είναι κάπως...ψηλό. Καταπονείς πολύ την αντλία τόσο χαμηλά που είναι με την διαφορά ύψους στα ενδιάμεσα. Και μην πεις ότι έχει μέγιστο ύψος 1.5m γιατί αυτό είναι σε ευθεία χωρίς εμπόδια.

4 ) Οι σωλήνες είναι άθλιοι ΚΑΙ με ελατήριο ή μου φαίνεται;

0ι σωληνες δεν είναι και οτι καλύτερο αλλα κάνουν την δουλεία τους σε ερκετά νεροσυστήματα με παρα πολύ καλα αποτελέσματα.

Το ψυγείου του Τρανσιτ χωράει άνετα στο chieftec αρκει να μην βάλεις τίποτα στις 2 πρωτες θέσεις των συσκευών.Το ίδιο κουτί έχω και εγω και ο Ζάχος

Τωρα τι μοντέλο στείλαν στον Τζιμ δεν ξέρω αλλα λογικά θα μπορούσε να καταλάβει αν είχε διαφορά , τόσες φώτο έχει δει απο άλλους .

Το ψυγείο Τζιμ οταν ανέβουν οι θερμοκρασίες είναι ζεστό η κρύο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.