JiMk Δεκέμβριος 5, 2003 Author #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Κάποιος είπε για ξίδι...μήπως είναι λίγο ασφαλέστερο? με κετζάπ έχω παιδικό τραύμα.. λολ... γι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 5, 2003 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Jax, δεν βρησκω τετοιο υλικο εδω! ΤΙΚ-ΤΑΚ απο την ΕΥΡΗΚΑ, κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2003 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Dragon αν ρωτησεις την μανα σου για το υδροχλωρικο οξυ που καθαριζει την τουαλετα θα εχει να σου δωσει......Τζιμακο με το ξυδι το μεγιστο που θα κανεις ειναι καμια λαχανοσαλατα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 5, 2003 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Jax, με ΤΙΚ-ΤΑΚ καθαριζει την τουαλετα! Δεν γραφει ομως πανω τι περιεχει! Ελληνικης κατασκευης ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 5, 2003 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk Κάποιος είπε για ξίδι...μήπως είναι λίγο ασφαλέστερο? με κετζάπ έχω παιδικό τραύμα.. λολ... γι αυτό. Aυτό εξηγεί πολλά............................ :D Τζιμ εισαι ο μαναδικός πανελαδικά που εχεις τέτοιο προβλημα .Ασε καλύτερα τα κεζαπ και τα ευρηκα μην κάνεις και καμία ζημιά στο τζακουτζι............... Μπορεί να ανεβούμε ομαδικά να εξετάσουμε απο κοντά το προβλημά σου αλλά αυτό πάντα με προυποθέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2003 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Πανε σε ενα Super Market και ρωτα που εχουν υδροχλωρικο οξυ. Θα σου δωσουν απο εκει. Ενα πορτοκαλι μπουκαλακι ειναι που εχει μια μεγαλη νεκροκεφαλη απ'εξω. Μην το πιειτε, λουστειτε(ουπς αυτο ειναι απο αλλου)..... Ειναι και φθηνο σχετικα.........Πανε και παρε ενα απο το super......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 5, 2003 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 ΟΚ Jax! Thanks a lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2003 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk [05-12-2003 και 22:33] Κάποιος είπε για ξίδι...μήπως είναι λίγο ασφαλέστερο? με κετζάπ έχω παιδικό τραύμα.. λολ... γι αυτό. Οταν λες παιδικο τραυμα ........μηπως εννοεις οτι ηπιες το μπουκαλι και ελιωσε ο εγκ***αλος σου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 5, 2003 Author #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Είχα ένα ασύχημα στα χέρια... πολύ μικρός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 5, 2003 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Λοιπον ας μιλησουμε για τις προυποθεσεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 5, 2003 #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 O Vag, μαλλον καμοια κοπελια απο την Εδεσσα θα εβαλε στο ματι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 5, 2003 #212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Αρχική απάντηση από elevenΜπορεί να ανεβούμε ...... Καλα πανε εσυ , και για εμας ( οι αλλοι ) αστο πρεπει να το σκεφτω....θελει πολλες προυποθεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 5, 2003 #213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Vag έχω κάτι φωτό που μπορεί να σου χρησιμέψουν ώστε να αποφασίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Δεκέμβριος 5, 2003 #214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 ποπο sirial αυτο το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 5, 2003 #215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Αρχική απάντηση από LL_NEO Vag έχω κάτι φωτό που μπορεί να σου χρησιμέψουν ώστε να αποφασίσεις Να υποθεσω της Μονικας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 6, 2003 #216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Μωρέ τις Μόνικα έχω 1700 διαφορετικές μαζί με τα wallpaper, αλλά όχι μιλάω για άλλη φωτό έτσι ώστε να εκτιμήσεις την Έδεσσα περισσότερο ως πόλη και να σου έρθει η εσωτερική παρόρμηση να την επισκεφτείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 6, 2003 #217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Με λίγο photoshop βλεπεις τη Μονικα στην Έδεσσα, στην Ξάνθη τώρα και στα Τρίκαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 6, 2003 #218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Αρχική απάντηση από LL_NEO Μωρέ τις Μόνικα έχω 1700 διαφορετικές μαζί με τα wallpaper, αλλά όχι μιλάω για άλλη φωτό έτσι ώστε να εκτιμήσεις την Έδεσσα περισσότερο ως πόλη και να σου έρθει η εσωτερική παρόρμηση να την επισκεφτείς Δελεασε με.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Δεκέμβριος 6, 2003 #219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk [05-12-2003 και 22:49] Είχα ένα ασύχημα στα χέρια... πολύ μικρός.... Γιατί τώρα τι είσαι; 'Ατύχημα' το λένε οι Έλληνες στην Ελλάδα από όσο ξέρω....Μερικές σκέψεις μου :1 ) Το ψυγείο του ford transit ΑΝ θυμάμαι καλά (πράγμα nearly impossible) έχει σημαντικές διαστάσεις, δεν νομίζω ότι χωρά σε μιά οροφή ενός chieftec...για δείτε, ΕΙΝΑΙ αυτό;2 ) ΑΝ είναι, είναι το ίδιο μοντέλο με τα λοιπά; Γιατί κάθε σειρά αυτοκινήτου (χρονολογικά) από όσο ξέρω έχει και διαφορετικό λίγο-πολύ, μην είναι αλουμινένιο...3 ) Το chieftec είναι κάπως...ψηλό. Καταπονείς πολύ την αντλία τόσο χαμηλά που είναι με την διαφορά ύψους στα ενδιάμεσα. Και μην πεις ότι έχει μέγιστο ύψος 1.5m γιατί αυτό είναι σε ευθεία χωρίς εμπόδια.4 ) Οι σωλήνες είναι άθλιοι ΚΑΙ με ελατήριο ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 6, 2003 #220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 0ι σωληνες δεν είναι και οτι καλύτερο αλλα κάνουν την δουλεία τους σε ερκετά νεροσυστήματα με παρα πολύ καλα αποτελέσματα.Το ψυγείου του Τρανσιτ χωράει άνετα στο chieftec αρκει να μην βάλεις τίποτα στις 2 πρωτες θέσεις των συσκευών.Το ίδιο κουτί έχω και εγω και ο Ζάχος Τωρα τι μοντέλο στείλαν στον Τζιμ δεν ξέρω αλλα λογικά θα μπορούσε να καταλάβει αν είχε διαφορά , τόσες φώτο έχει δει απο άλλους .Το ψυγείο Τζιμ οταν ανέβουν οι θερμοκρασίες είναι ζεστό η κρύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.