Jump to content

Υδρόψυξη,προβλήματα,αποτελέσματα,εντυπώσεις.

JiMk

Recommended Posts

Το ψυγείο το έχω βγάλει έξω και δεν είδα διαφορά, ροή θα μετρίσω, αλλά φένεται ότι το νερό ρέει άφθονο, μπορεί να το επιβεβεώσει και ο 11,chroma που το έχουν δει Live.

Μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσετε με ένα ναι ή όχι. Απο την στιγμή που το block ζεστένεται, δε σημαίνει ότι πατάει καλά?

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Σκουρια , απο οσο ξερω το αλουμινιο δεν σκουριαζει για αυτο αλλωστε φτιαχνουμε και κουφωματα απο αυτο.Αρα δεν τιθετε θεμα οξειδωσης.Μπας και μεσα στο κυκλωμα τριγυρνανε διαφορες ουσιες?

Aν το ψυγείο είναι αλουμινένιο όπως λέει ο Βαγκουρίδης, τότε αυτό είναι το πρόβλημά σου. Οι σωληνώσεις πρέπει να είναι χάλκινες πάντα. Τα fin και οι κυψέλες μπορούν μόνο να είναι αλουμινένια.

Αρχική απάντηση από JiMk

Όχι Βαγκ.. άλλο λέω.. το ψυγείο είχε ένα χρώμα "τιρκούαζ" ... .

Κατι σαν το τραγουδάκι δηλ ???:D

Αν εχει παρει το ψυγείο του ford transit τοτε ειναι εντάξει Μπρούντζινη κυψελη -σωληνώσεις και χάλκινα φίνς.Καινούργιο πρέπει να ήταν οποτε δεν νομίζω να μπούκωσε το μπλόκ

Εγω πιστεύω είνα θέμα αέρα στο κύκλωμα η μη καλη ψύξη του νερου του κυκλώματος

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλίως την αυξημένη θερμοκρασία του μπλόκ

Αρχική απάντηση από jax7480

Θελεις να το συζητησουμε αυτο??????

Οχι οχι. Ασε καλυτερα μην το παρεξιγησει παλυ ο Τζιμακος και τσακοτηουμε στο δικο του Θρεντ!

Αστο ασχολιαστο γιατι βαριεμαι να γραω βραδιατικα.

Ξηλωσε το ψυγειο. Πηγαινε μεσα στο καταπληκτικο απ'οτι δειχνουν ολες οι φωτογραφιες μπανιο σου. Ριξε μεσα υδροχλωρικο οξυ(κεζαπ) και πολυ λιγο νερο. Κουνησε το αρκετες φορες και επανελαβε την διαδικασια αλλη μια φορα.

Αν ειναι μεταχειρισμενο θα βγαλει πολυ πραμα.........

Δεν ειπα να αφησεις μεσα το κεζαπ. Ειπα απλα να το ταρακουνησεις λιγο για να φυγει η χωλερα, η μπιχλα, η βρωμα και οτι αλλο υπαρχει. Στο ψυγειο του Fireblade ετσι καναμε και μια χαρα δουλευει ακομα.........

Και τα ψυγεια τρΥπανε δεν τρΙπανε.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.