JiMk Νοέμβριος 28, 2003 Author #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από Voudas [28-11-2003 και 23:30] ρολόι έχεις? δεν το λέω ειρωνικά... Festina... ωραίο είναι... αλλά τι σχέση έχει? και τοίχου έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2003 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk Με το που το σταματήσω .... δηλαδή πατίσω το κουμπακι πέφτει αμέσως 0.5.. και συνεχίζει να πέφτει... ως ένα σημείο, μετά αργεί να κατέβει απο ένα σημείο και μετά. Με το σημερινό 2ο στήσιμο ανεβάζει πολυ γρήγορα... πχ απο τα 32... πάει αμέωςσ 34.... και ανεβαίνει...... μέχρι 37 σταδιακά.... και στο τέλος καρφώνει πολύ γρήγορα 40άρι. να τι το θέλω... κάποιος σε έχει κακομάθει με πρόχειρα ριβιους... τί θες να καταλάβουμε με το γρήγορα, αργά, σχετικά αργά, σχετικά γρήγορα, πολύ γρήγορα κλπ? αυτά είναι υποκειμενικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 28, 2003 Author #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από Voudas [28-11-2003 και 23:44] να τι το θέλω... κάποιος σε έχει κακομάθει με πρόχειρα ριβιους... τί θες να καταλάβουμε με το γρήγορα, αργά, σχετικά αργά, σχετικά γρήγορα, πολύ γρήγορα κλπ? αυτά είναι υποκειμενικά... Θέλω να πω ότι δεν ειναι σταθερά πράγματα όπως και πριν... πριν έπαιζε απο 37-40... και αυτό.... τώρα παίζει απο 32 στα 42.... τι να πει κανείς και με σκαμπανεβάσματα..... πριν πήγαινα εκθετικά/αναλογικά... πως να το πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 28, 2003 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Μα καλά μετά την εξαέρωση είχες παραπάνω θερμοκρασίες ??????????? Γεμισέ το αέρα τότε...............................................................Θα με τρελάνεις Τζιμκ μετρα βρε χρόνο στα 2-3 λεπτα περίπου τι συμπεριφορά έχει ,καλά σου λεει ο βούδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 28, 2003 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 κάποιος σε έχει κακομάθει με πρόχειρα ριβιουςΤώρα που το θυμήθηκα...Δε μου λες ρε τζιμ, μήπως παρατήρησες αν "κόβει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 28, 2003 Author #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Ξίνησε.... άσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 28, 2003 Author #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Ωραία.... ενώ είμαι σε idle( μισή ώρα απείραχτο) 31c ξεκινάω folding και μετά απο 5 λεπτά είμαι στους 40c Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2003 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 λογικά, αν είσαι ως 2300 mhz με 1,80 πάνω από 3 βαθμούς δεν έπρεπε να πηγαίνει με folding... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 28, 2003 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Λοιπόν επειδή τον λυπάμαι το jimako(και επειδή προβλέπω να μας floodarei στο MSN) όποιος τον βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα του(αυτό που έχει να κάνει με το watercooling του) έχει τρεις φωτο τις Μόνικα Μπελούτσι σε ανάλυση 1024+ σπανιότατες απο την προσωπική, προεδρική μου συλλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2003 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 προκαταβολή παρακαλώ... εσύ τις έβγαλες? με ψηφιακή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 28, 2003 Author #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Λοιπόν επειδή μου τα έχει σπάσει..... αύριο μπαίνει το hardcano ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 28, 2003 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Όποιος θέλει προκαταβολές να πάει στον Κωτσόβολο και στον Κορασίδη. Είμαστε σοβαρός οργανισμός εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Νοέμβριος 28, 2003 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Eγω προτεινω να τα ξεμονταρεις ολα να βγαλεις εξω τη μητρικη κ να τα μονταρεις παλι ολα με καλμα σιγα σιγα βημα βημα.Ασε το hardcano για μετα απο αυτην την δοκιμη να το βαλεις μια κ καλη με την SLK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 28, 2003 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Τζιμ κανε μια τελευταια προσπαθεια αυριο με καθαρο ξεκουραστο μιαλο και υπομονη, μην τα παρατας και γυρισεις στον αερα....δεν αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 28, 2003 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk [29-11-2003 και 00:27] Ωραία.... ενώ είμαι σε idle( μισή ώρα απείραχτο) 31c ξεκινάω folding και μετά απο 5 λεπτά είμαι στους 40c ξαναρωταω: ποιο bios εχεις; ειναι εργοποιημενο το cpu disconnect (το οποιο στα νορμαλ δεν παιζει) ? αν ναι, λογικη η διαφορα. ποσο σιγουρος εισαι οτι εφυγε ο αερας κι οτι το μπλοκ παταει καλα; ασε την αντλια μεσα σε ενα κουβα να δουλεψει, και ανοιξε το πισι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 29, 2003 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 Μην σκοτιζεσαι βρε jimako με την θερμοκρασια.Αν εισαι καλύτερα το καταλαβαίνεις και απο αλλου.Σε σχεση με τον αερα κέρδισες κανενα MHz η κανενα volt στο vcore Σε σχεση με πριν εκει που ήσουν σταθερός με prime.Ε, τοτε εισαι καλύτερα αν συνεβη το αντιθετο εισαι χειροτερα απλα τα πραγματα.Και μενα σε μέτρια mhz 2300-2370,1.72-1.77vcore η σχέση system-idle-fload ειναι απαραδεκτη αλλα απο 2420 και πανω και απο 1.9 volt δεν ανεβαινει και πολυ παρολο που τα watt αυξανονται κατακορυφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 29, 2003 Author #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 38-45.... έχω το 1.0 modded..... το cpu disconnect είναι στο enable, επίσης δεν έχει μείνει αέρας στο κύκλωμα κουνούσα το ψυγείο πάνω κάτω πολύ ώρα ώσπου δεν έβγαζε φυσαλίδες, έκανα αυτά που μου είπε ο Ζάχος επάνω. Για το block δεν είμαι σίγουρος αφού απο την αρχή αυτό υποψιάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 29, 2003 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 α)Ειδες εαν η κεντρικη εισοδο του μπλοκ ειναι ακριβως πανω απο την πυρηνα?(το κεντρο του μπλοκ στο κεντρο του cpu) σε τελικη δοκιμασε να το γυρισεις λιγο...β)Βαλε το ρημαδι τι τανκ να ειμαστε σιγουροι για τον αερα....γ)Αφου βαλεις το τανκ κανε καμια κινηση να ριξεις κανα παγο μεσα....να μας πεις αποτελεσματα..δ)Επιτελους σηκωσε καμια φωτο οπως σου ειπε και ο μιχαλης....εστω και απο κινητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 29, 2003 Author #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 Πρωτού με σκοτώσει η μάνα μου, πρόλαβα και έβγαλα φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 29, 2003 Author #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.