Jump to content

Cascade Overkill kourmania. 56k warning!

unseen

Recommended Posts

Update :)

Μεταφερθηκε στο εργαστηριο και εγινε κενο στο 2ο σταδιο και γεμισμα. Επισης μονωσα και τον εναλλακτη.

HPIM3487.jpg

HPIM3488.jpg

HPIM3490.jpg

Στο δευτερο σταδιο εβαλα 3,4μ τριχοειδη αυτη τη φορα(3,5 στου ντινου) για να αντεχει σε +απειρο watt. Xασαμε 4-5 βαθμους απο τελικη θερμοκρασια αλλα κερδισαμε ~60 watt.

Τωρα μενουν κατι ψιλες μονωσεις(πχ accumulator) , τα ηλεκτρολογικα και το κουτι μονταρισμα.

Περιμενω το enclosure για να αρχισω δοκιμες... κανενας επεξεργαστης καλος???

Nik μαυρο και αραχνο λεμε να το κανουμε το κουτι. Ηλεκτροστατικη by 11. Τι λες?

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Εφτιαξα και αυτο για την πισω μερια της μητρικης. Ειναι μια αντισταση η οποια υπαρχει μεσα στο λαστιχο της πορτας του ψυγειου. Η συγκεκριμενη ειναι περιπου ~30 watt και θα βοηθησει στην αποφυγη υγροποιησης. Με το θερμομετρο στον αερα επιασε ~+60 βαθμους.

PICT0005.jpg

Μη μου αγχώνεσαι....

http://home.earthlink.net/~jimlux/hv/dimmer.htm

http://www.electronics-project-design.com/Light-Dimmer-Circuit.html

Και βασικά ένα έτοιμο δεν νομίζω να έχει πάνω απο 20 ευρώ.

Το μόνο κακό που βρίσκω είναι ότι πρέπει να περάσεις 220 μέσα στο pc και μάλιστα πολύ κοντά στην μητρική....

• 3 weeks later...
Αν ερθει ο Zoooom! με το κλαρκ του να το παρουμε τοτε ναι!

αν δεν μπορει να ρ8ει ο Σολωνας να το παρει και χωραει στο Accent (εχει μεγαλο πορτ παγκαζ),μπορω να περασω εγω να το φορτωσω

τωρα αν 8α το παω στην Τσιμισκη ή στην Σταυρουπολη ειναι αλλο καπελο banana

Χμμμμμ.....Καλό έγινε ,μπράβο μάστορη

Μια που δίνω σημασία στην λεπτομέρεια θα πρότεινα να αλλάξεις τις βίδες με μαύρες γαλβανιζέ γιατι δείχνει άσχημα όλο μαύρο με γυαλιστερές βίδες

Αν θέλει και ο Νικ στο πλαινό νομίζω θα πήγαινε γάντι εκείνο το σημα του

outofspecs που είχε φέρει ο Sisman στον καφέ μια φορά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.