Jump to content

Πρόγραμμα για Rapidshare

deNordic

Recommended Posts

Βαλε μεχρι 3 αρχεια ταυτοχρονα μετα τα 3 βγαζει αρκετες φορες Corrupted και δε κερδιζεις χρονο ;)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Το cryptload και ανά 3, μου βγάζει corrupted αρχεία... και πρέπει να τα κατεβάζω manually. Ενώ είναι πολύ εύχρηστο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοια προβλήματα.

Το cryptload και ανά 3, μου βγάζει corrupted αρχεία... και πρέπει να τα κατεβάζω manually. Ενώ είναι πολύ εύχρηστο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοια προβλήματα.

αυτό με το κάνει και έμενα το DAP όταν βάζο να κατεβάζει πάνω απο 2 αρχεία παράλληλα, όταν το έχω ανά ένα τότε είναι οκ

Στο cryptload καμια φορα οταν βαζω για παραδειγμα 80 parts,στο τελος ενω εχουν κατεβει ολα και ενω δεν εχει βγαλει καποιο error προηγουμενως,στην αποσυμπιεση μου βγαζει ακομα και 10-15 parts κατεστραμενα και μετα παλι download αυτα τα parts...

Το χει κανεις αλλος το προβλημα?Οχι παντα ομως,συνηθως κατεβαινουν ολα σωστα...

Δοκίμασε το jdownloader.

άλλη μια ψήφος για το jdownloder. απόλυτα ευχαριστημένος τόσο σε free όσο και σε premium account :T:

Στο cryptload καμια φορα οταν βαζω για παραδειγμα 80 parts,στο τελος ενω εχουν κατεβει ολα και ενω δεν εχει βγαλει καποιο error προηγουμενως,στην αποσυμπιεση μου βγαζει ακομα και 10-15 parts κατεστραμενα και μετα παλι download αυτα τα parts...

Το χει κανεις αλλος το προβλημα?Οχι παντα ομως,συνηθως κατεβαινουν ολα σωστα...

Ναι το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω. Θα δοκιμάσω το Jdownloader.

+1 για το Cryptload. Το RS Manager μου έσπαγε τα νεύρα

+1 και από μένα.. μόνο που είναι λίγο μανίκι στη ρύθμιση (άν δέν έχεις premium hem hem...:p)

internet download manager απλα κορυφαιο βαζεις στο προγραμμα τα username password του rapidshare και εισαι ετοιμος

jdownloader και απο μενα τελικα, αφου μου τα κανε τσουρεκι το cryptloader με πολλα προβληματικα downloads, ειπα να το δοκιμασω, και δεν εχω μεχρι τωρα κανενα corrupted.

Ναι Jdownloader εδώ και λίγες μέρες και είμαι κομπλέ! Λέει και πόσο download limit έχεις.

Με το firefox 3.6 υπάρχουν ασυμβατότητες με το IDM, αναμένουμε updates.

Internet Download Manager εδω και χρονια και Cryptload μονο οταν ειναι απαραιτητο.

Με κανενα απο τα 2 δεν ειχα ποτε προβλημα με corrupted αρχεια, εκτος απο 2-3 φορες που το uploaded αρχειο ηταν corrupted.

Ρε παιδιά εγώ παρατηρώ πολυ χαμηλες ταχύτητες με CL και Jdownloader.

Ενω με free downaload manager τερματίζει πάντα....

ΤΟ πρόβλημα είναι με τα .dlc αρχεία βέβαια που δεν τα διαβάζει ο FDM, οπότε θες η το crypt ή το Jdownloader..

Tα corrupted με το CL τα έχω και εγώ που και που...

• 3 weeks later...

Εδώ και λίγο καιρό που χρησιμοποιώ το Jdownloader είμαι ευχαριστημένος. Τελευταία όμως εκεί που κατεβάζει κάποιο αρχείο, σταματάει σαν να αποσυνδέεται από τον rapidshare server, και όταν πατήσω να ξαναξεκινήσει (γιατί δεν ξεκινάει αυτόματα) μου τρώεει το διπλό bandwidth. (δηλαδή αν ένα αρχείο είναι 100MB, σταματήσει και το ξεκινήσω, μου τρώει 200MB, την επόμενη 300 κτλπ...) Ξέρει κανείς τι παίζει ή τι πρέπει να ρυθμίσω;

μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω το ctypt load. πρέπει να έχω κατεβάσει πάνω από 120-140 parts και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα :D

Όλα τα λεφτα το Cryptload, για free και μη users...

To αφήνεις και κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά και όταν τελειωσει σου κλείνει και το pc...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.