deNordic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κατεβάζω γρήγορα και εύκολα Links από το rapidshare; Εννοώ τον copy from clipboard τρόπο. Έχω δοκιμάσει το RapGet, και τώρα το CryptLoad αλλά δεν λειτουργούν καλά. Έχωντας Premium account πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιανουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Δοκίμασε το jdownloader.Όταν λες τα άλλα δεν λειτουργούν καλά?Γιατί τα έχω δουλέψει και τα 2 και νορμαλ ήταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 freerapid downloader.βαζεις τα λινκ και τα κατεβαζει μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Εγω πάλι χρησιμοποιώ το Rapidshare Manager της ίδιας της εταιρίας... Μικρό, πανάλαφρυ και κανει σωστά τη δουλειά του... Αψογο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 cryptload. κάνει και έλεγχο για τα links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Ιανουάριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 cryptload. κάνει και έλεγχο για τα links.+1 το εχω και δουλευει αψογαεπιπλεον μπορεις να κατεβασεις encrypted links Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 +1 για το Cryptload. Το RS Manager μου έσπαγε τα νεύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Cryptload πολύ καλό και μετα το Flashget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 μεσω firefox RSE tools + downthemall..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Ιανουάριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 free download manager lite !!! κυριλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmakro Ιανουάριος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 jdownloader μολις πατησεις copy λινκ τα εχει περασει ηδη μεσα και φυσικα τα εχει τσεκαρει πρωτα επισης αν εχουν τα λινκ καποιο pass το βαζεις και τα κανει extract μονο του εκει που θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 flashget Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Ιανουάριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 με λίγα λόγια όλα δουλεύουν .... το θέμα είναι ποιο σε βολεύει εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Cryptload και απο μενα.JDownloader μετα και παει λεγοντας...Οταν λες δεν δουλευουν σωστα?Γιατι και μενα μια φορα εβαζα τα link και δεν τα εμφανιζε,ηθελε απλα ενα restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntenisOT Ιανουάριος 9, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 FlashGot και DownthemAll plugins του Firefox φίλε και είσαι τέλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιανουάριος 10, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Orbit downloader και flashgot για ενσωματωση στον firefox. μ ενα δεξι κλικ τα κατεβαζει ολα μονομιας :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 10, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Το cryptload που χρησιμοποιω τωρα , οταν κανω c/p πολλα Links, (π.χ 50 links ενος παιχνιδιου) μερικα βγαίνουν corrupted και χαλάει το extract. Για να το διωρθωσω πρεπει να βλεπω πια rar δεν κατεβηκαν καλα και να τα κατεβασω απομονωμενα... μηπως δεν εχω καποια ρύθμιση; Αυτο γινεται με premium παντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 10, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 με το Download Accelerator Plus (DAP)βάζεις όλα τα λινκ σε ενα τεξτ αρχείο και μετά file->import->plain text file και είσαι ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 10, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Flashget 1.96 (οχι τις επομενες βλακειες εκδοσεις που βγηκαν) + flashgot Plugin για firefox από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Ιανουάριος 10, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Flashget 1.96 (οχι τις επομενες βλακειες εκδοσεις που βγηκαν) + flashgot Plugin για firefox από μένα+1 κι απο εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.