xatzos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2010 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!!Εχω ενα προβλημα με το pc μου.To pc μου τρωει παραξενα κολληματα,στη αρχη δε καταλαβα γιατι αλλα καποια στιγμη ειδα πως οταν πχ χτυπησω το ποδι μου στο πατωμα κολλανε τα παντα, δε κουναει το ποντικι κτλ...οτι εφαρμογη και να δουλεψω δε κολλαει με το που κουνησω το πυργο η χτυπησω κατω κολλαει (δε ξερω αν παιζει ρολο αλλα το πατωμα στο δωματιο μου ειναι παρκε).Τι μπορει να φταιει ρε παιδια κοντευω να τρελαθω:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Για αρχή δοκίμασε με άλλο σκληρό δίσκο στο μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzos Ιανουάριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Λες να φταιει δηλαδη ο δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Λες να φταιει δηλαδη ο δισκος? Είναι το μοναδικό εξάρτημα σε έναν υπολογιστή το οποίο έχει μηχανικά μέρη. Και φυσικά, ο, τιδήποτε μηχανικό μπορεί να επηρεαστεί από δονήσεις. Απλά μη βαράς άλλο το πάτωμα, μη την ακούσει τελείως ο δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Έλεγξε επίσης καλώδια - συνδέσεις - επαφές - σκόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Πιο πολύ το τελευταίο. Δεν μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητος πια ο δίσκος:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 ελεγξε καταρχην καλωδια και συνδεσεις ...οπως ειπαν και πιο πανω......μετα βιδωσε καλα οτι βιδα υπαρχει σε μητρικη-σκληρους-τροφοδοτικο...PS : το συστημα ειναι καινουργιο ....ή ειναι παλιο και αρχισε να το κανει προσφατα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Ιανουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Συμφωνώ με τους προγραφήσασες:Τσέκαρε όλα τα καλώδια, βίδες, και γενικά ότι modular υπάρχει στο σύστημά σου.Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι θέμα του δίσκου και το πόσο σφιχτά είναι βιδωμένος.ΥΓΝα αλλάξεις πάτωμα το σκέφτηκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 ΥΓΝα αλλάξεις πάτωμα το σκέφτηκες;XAAAAAAXAAAAAXAAAXAAXA ....Πολύ καλό ... Τον έστειλες τον άνθρωπο ...Θα απορεί τώρα σε τι Forum έχει μπλέξει ...Πάντως μπορούμε ακόμη και πατωματζή να του συστήσουμε ...Είδες Forum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Μοντελο του σκληρού δίσκου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzos Ιανουάριος 7, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ο δισκος μου ειναι ο WD Caviar Black WD5001AALS.Για να πω την αληθεια δε κατεχω πολλα απο αυτο το αθλημα αλλα αποφασισα να ανοιξω το pc μονος μου.Το κουτι μου ειναι το zalman gs1000se και οι δισκοι μπαινουν συρταρωτα.Παρατηρησα οτι ο δισκος δε ειναι εντελως σταθερος και κουνιεται ευκολα οποτε μαλλον απ αυτο θα ειναι και παραγγειλα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801682μηπως εκανα μαλακεια και δε ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Αφού άνοιξες το κουτί, μπορείς να παρατηρήσεις πως στο μπροστινό μέρος έχει εναν κλωβό/φατνίο ή κάτι σα μεταλλική σκαλωσιά(sic) πάνω στην οποία βιδώνονται οι σκληροί δίσκοι με τέσσερις βίδες. Κάνε εναν έλεγχο για πιθανή χαλάρωση σε κάποια από τις βίδες και σφίξτες με ενα κατσαβίδι.Βγάλε και το άλλο πλαϊνό του κουτιού σου,ωστε να έχεις πρόσβαση στις δυο βίδες που βρίσκονται από την άλλη πλευρά.Είναι απλή διαδικασία, μόνο βγάλε τον υπολογιστή από το ρεύμα όταν την κάνεις.Την παραγγελία ακύρωσε την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platanik Ιανουάριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Την παραγγελία ακύρωσε την.συμφωνώ... κάτι έχει ξεκουμπώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.