Jump to content

On-line ασφάλιση αυτοκινήτου

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ave, ψάχνω να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου και θέλω να το κάνω on-line για να γλιτώσω αν γίνεται τους μεσάζοντες και ίσως μέρος των προμηθειών τους.

Γίνεται?

Έχετε ψάξει κάνα site?

Ξεχώρισα το asfalistra.gr αλλά οι τιμές είναι λίγο υψηλές νομίζω (250 ευρώ μου δίνει την ασφάλεια που έχω τώρα με 200).

Δεν ξερω τι παιζει εκει, αλλα αυτα που εχω δει απο τον αδερφο μου που δουλευει σε Ασφαλιστικη Εταιρια ΔΕΝ θα πρεπει να κοιτας το κοστος ως κυριο παραγοντα!!! Ειναι μεγαλο ΛΑΘΟΣ!

Φυσικα και θα συγκρινεις μεταξυ Ασφαλιστικων εταιριων πια δινει το καλυτερο πακετο σε κανονικη τιμη. Πχ αντι για 250 να τα δινει στα 240 οχι στα 170 αλλα προς ΘΕΟΥ μη παρεις την φθηνοτερη ΕΠΕΙΔΗ ειναι φθηνοτερη με οτι συνεπαγεται αυτο...

Ρίξε μια ματιά εδώ, είναι της interamerican, όπου πρόσφατα ασφάλισα το αυτοκίνητό μου και έχω μείνει ευχαριστημένος :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.