Jump to content

Internet problem...

petran_x13

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες έχω τεράστιο πρόβλημα με την σύνδεση μου (οτε connex 2 mbps) το πρόβλημα είναι ότι σε όλο στο σπίτι υπήρχε μια θήρα οτε κανονική και η υπόλοιπες είναι ένα με ενα πιο παλιό (conector) που δεν θυμάμαι το όνομα του, έτσι η μονη θήρα που λειτουργούσε σε όλο το σπίτι ήταν αυτή τις κουζίνας... Επειδή το σπίτι είναι μεγάλο και μένω στον δεύτερο όροφο έπρεπε να φέρω το modem στο δωμάτιο μου πήγα λοιπον και πήρα 20 μετρα καλώδιο οτε και έφερα το modem μέσα στο δωματιο μου και ενώ δούλευε (τεζες) δηλαδή έπιανα τέλεια. Πριν 2 μήνες άρχισαν τα κόλπα με τις αστάθειες περνώ οτε (6-7 φορες συνολικά τους πήρα) τελικά εδώ και 3 εβδομάδες ήταν βράχος με μια σκατό ταχύτητα όμως για να άνοιξη μια σελίδα του thelab.gr που για παράδειγμα είχε φωτογραφίες όπως το δείξτε το κουτί σας αργούσε παρα μα παρα πολύ δηλαδή για να εμφάνιση 5 φωτό έπαιρνε γύρο στο 3-4 λεπτό. Ετσι νευρίασα και λέω να δεις που φταίει το καλώδιο έφερα έναν φίλο ηλεκτρολόγο αλλα επειδή δεν κρατούσε μαζί του καινούργια θήρα οτε έκανε μια μπακαλίστικη λύση (σε κάνα 10 λεπτό θα σας δώσω φωτό) και τώρα αν και μπεικε κανονικά το modem στο δωμάτιο μου χωρίς 20μετρα καλώδιο και τα σινάφι η ταχύτητα είναι τρισχειρότερη για να άνοιξη τώρα 5 φωτογραφίες θέλει 7-8 λεπτά.:tomato:

τι από όλα φταίει τελικά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.