stathid90 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2010 παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα [ ξεκίνησε τώρα στις διακοπές Χριστουγέννων]έχω το siemens sl2-141 και έχω το εξής πρόβλημα , ενώ το ppp και το dsl είναι ενεργά στο ρουτερ εγώ έχω disconnects από τα online games και το msn. αν είμαι στο youtube εκείνη την στιγμή σταματάει το download του video και ότι πρέπει να κάνω refresh για να συνεχίσει. δοκίμασα με το ρουτερ ενός φίλου [ίδιο μοντέλο] και έχω το ίδιο πρόβλημα, ενώ με ένα belkin f5d7632-4 η γραμμή είναι οκ! το θέμα είναι ότι δεν είναι το belkin όσο σταθερό είναι το siemens. τα προβλήματα στο siemens άρχισαν εδώ και μία βδομάδα και παρουσιάζονται και στους 2 υπολογιστές [windows xp , 7]. εν το μεταξύ τα τόρρεντς είναι οκ , ούτε η ταχύτητα δεν πέφτει.τα στατιστικά της γραμμήςένα ping προς googleοποιαδήποτε ιδέα θα με βοηθούσε πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Ρώτα τον provider σου αρχικά αν βλέπει κάτι ύποπτο από την πλευρά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιανουάριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 παρατήρησα ότι όταν δεν έχω τον ένα υπολογιστή συνδεμένο τότε όλα είναι οκ :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 IP conflict; Κατεβάζει τίποτα περίεργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιανουάριος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 δεν είναι ip conflict σίγουρα. έχω τον dhcp server του router στο off και έχω βάλει καρφωτές ip και στα 3 pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Μήπως τότε κατεβάζει τίποτα torrents ή έχει κολλήσει κάτι και έχει γίνει zombie;Βγάλε τα άλλα 2 από το δίκτυο και παρακολούθησε αν κάνει κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιανουάριος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 χθες το έκανα φορμάτ , ακόμα δεν πέρασα το utorrent. δυστηχώς τώρα θα φύγω και αύριο θα γυρίσω σπίτι. όταν γυρίσω θα το παρακολουθήσω και θα σε ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.