Aris137 Νοέμβριος 24, 2012 #361 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Weekend Offer - plaisio.grΊσως είμαι υπερβολικός αλλά μας δουλεύει το πλαίσιο??Από που την ξεθάψανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 24, 2012 #362 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 Πλήρες Σετ Η/ΥΡε τι γίνεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............................Όχι πλαστή προσφορά αλλά μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοροιδία..........................................Ρε πήρανε το μονοπύρηνο 6ετίας και το βαφτίσανε PC με Windows 7 απλά έλεος.............Πραγματικα ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα κάποιοι επιτήδειοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 24, 2012 #363 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 [MENTION=3441]Aris137[/MENTION]Απο τις αποθηκες τους, απο τιποτα τουρμποχ συνθεσεις που πηγαν πατο,τις πηραν τιμη ταβανι απο τον προμηθευτη και μπας και βγαλουν τιποτα και παει λεγοντας.Το κορυφαιο ομως ειναι οταν αυτη η καρτα ηταν ακομα στα φορτε της και την εκανεςRMA σε λεγανε δεν εχουμε αποθεμα παρε "κατι που να δειχνει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 24, 2012 #364 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2012 καλα αμα ειναι και προσφορα να τρεξω να προλαβω να παρω τρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 25, 2012 #365 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Όποιος δεν προλάβει το Σ/Κ, μόνο 129€ από Δευτέρα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 25, 2012 #366 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Όποιος δεν προλάβει το Σ/Κ, μόνο 129€ από Δευτέρα !!! Δεν νομίζω φίλε, δεν πρέπει να έμεινε λέπι .... περίμενε τες στις αγγελίες .. πολλοί θα αγόρασαν 2-3 για να τις μοσχοπουλήσουν :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 25, 2012 #367 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Δεν νομίζω φίλε, δεν πρέπει να έμεινε λέπι .... περίμενε τες στις αγγελίες .. πολλοί θα αγόρασαν 2-3 για να τις μοσχοπουλήσουν :jump1: Τι εννοείς να τις μοσχοπουλήσουν; Και σε ποια τιμή; Έχω δύο ίδιες κάρτες στο διπλανό forum και περιμένουν από τις 12 του μήνα ! Δύο στην τιμή της μίας (σχεδόν) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Νοέμβριος 25, 2012 #368 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Τι εννοείς να τις μοσχοπουλήσουν; Και σε ποια τιμή;Έχω δύο ίδιες κάρτες στο διπλανό forum και περιμένουν από τις 12 του μήνα ! Δύο στην τιμή της μίας (σχεδόν) ! Προφανώς πλάκα έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Νοέμβριος 25, 2012 #369 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2012 Προφανώς πλάκα έκανα Sorry, δεν το κατάλαβα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iKarampa Νοέμβριος 27, 2012 #370 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Τρεχτε παιδία, μόνο 289 ευρο τα 8GB Asus Google Nexus 7 Tablet - Android 4.1, 7" WXGA... - Easy Buy World.Συλλεκτικό κομμάτι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 16, 2013 #371 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Ρε παιδιά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κοροϊδία που μας ρίχνει μες τα μούτρα μας ο Κώτσος και το Electroworld;Σε όλα σχεδόν τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση αυτή τη στιγμή οι τιμές τους ήταν μικρότερες ή ίδιες πριν μπουν οι εκπτώσεις. Και τώρα τα έχουν και καλά σε προσφορά με ψεύτικη έκπτωση.Παράδειγμα, ο φακός αυτός τον οποίο κοίταζα πριν μπουν οι εκπτώσεις. Είχε 187€. Τώρα γράφει ότι είχε 225€ και τον δίνουν πάλι 187€ και καλά με έκπτωση!!!Από ότι διάβαζα και στο insomnia, το ίδιο έχουν κάνει σε όλα τους σχεδόν τα προϊόντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 16, 2013 #372 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Ρε παιδιά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κοροϊδία που μας ρίχνει μες τα μούτρα μας ο Κώτσος και το Electroworld;Σε όλα σχεδόν τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση αυτή τη στιγμή οι τιμές τους ήταν μικρότερες ή ίδιες πριν μπουν οι εκπτώσεις. Και τώρα τα έχουν και καλά σε προσφορά με ψεύτικη έκπτωση.Παράδειγμα, ο φακός αυτός τον οποίο κοίταζα πριν μπουν οι εκπτώσεις. Είχε 187€. Τώρα γράφει ότι είχε 225€ και τον δίνουν πάλι 187€ και καλά με έκπτωση!!!Από ότι διάβαζα και στο insomnia, το ίδιο έχουν κάνει σε όλα τους σχεδόν τα προϊόντα...Πάντα έτσι έκαναν. Και να ήταν μόνο αυτό...Εδώ, όταν ζήτησα ένα quote για κάποιες ηλεκτρικές συσκευές από "διευθυντή" καταστήματος, μου έδωσε τιμή, μεγαλύτερη από τις τιμές που έχουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους. Και δε μιλάμε για 5-10€ διαφορά, αλλά 300€. Απατ...γκούχου-γκούχου..εώνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 16, 2013 #373 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Ρε παιδιά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κοροϊδία που μας ρίχνει μες τα μούτρα μας ο Κώτσος και το Electroworld;Σε όλα σχεδόν τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση αυτή τη στιγμή οι τιμές τους ήταν μικρότερες ή ίδιες πριν μπουν οι εκπτώσεις. Και τώρα τα έχουν και καλά σε προσφορά με ψεύτικη έκπτωση.Παράδειγμα, ο φακός αυτός τον οποίο κοίταζα πριν μπουν οι εκπτώσεις. Είχε 187€. Τώρα γράφει ότι είχε 225€ και τον δίνουν πάλι 187€ και καλά με έκπτωση!!!Από ότι διάβαζα και στο insomnia, το ίδιο έχουν κάνει σε όλα τους σχεδόν τα προϊόντα...Ντροπή τους! Απαράδεκτοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιανουάριος 16, 2013 #374 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Ρε παιδιά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κοροϊδία που μας ρίχνει μες τα μούτρα μας ο Κώτσος και το Electroworld;Σε όλα σχεδόν τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση αυτή τη στιγμή οι τιμές τους ήταν μικρότερες ή ίδιες πριν μπουν οι εκπτώσεις. Και τώρα τα έχουν και καλά σε προσφορά με ψεύτικη έκπτωση.Παράδειγμα, ο φακός αυτός τον οποίο κοίταζα πριν μπουν οι εκπτώσεις. Είχε 187€. Τώρα γράφει ότι είχε 225€ και τον δίνουν πάλι 187€ και καλά με έκπτωση!!!Από ότι διάβαζα και στο insomnia, το ίδιο έχουν κάνει σε όλα τους σχεδόν τα προϊόντα...Το σιγουρο ειναι οτι μπορεις να τους κανεις ρομπα στις σελιδες τους σε κοινωνικα δικτυα και στον τσιγκουνη για να το μαθει ο κοσμος που δεν ειναι τοσο ψαγμενος και τρεχει μολις ακουσει τη μαγικη λεξη προσφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 16, 2013 #375 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι πολλοί μαζί...σιγά μην αφήνουν τα σχόλια μου να εμφανιστούν στο fb (άφησα ένα σχόλιο στην σελίδα τους, αλλά δεν νομίζω να παραμείνει για πολύ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 17, 2013 #376 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Το να λογοκρινουν κατι ειναι απλα καταπτυστο. Ζω εξωτερικο και η κοπελα μου ειναι υπευθυνη marketing + PR σε πολυεθνικη εταιρεια με σελιδα στο fb. Σε καποια, οχι παραπονα, αλλα ας το πουμε κραξιματα πρωην υπαλληλων που απολυθηκαν και της προτεινα να τους μπαναρει (Ελληναρας )και να μην ασχοληθει, μονο που δεν με κυνηγησε με τον πλαστη. Αλλη κουλτουρα σαφως. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 17, 2013 #377 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Πλαστης, σταθερη αξια λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 20, 2013 #378 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Πλαστης, σταθερη αξια λεμε Polone, με Πολωνεζα ειμαι, οποτε ισως καταλαβαινεις :hehe: Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιανουάριος 20, 2013 #379 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Polone, με Πολωνεζα ειμαι, οποτε ισως καταλαβαινεις :hehe: Από όσο γνωρίζω έχουν βαρύ χέρι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Ιανουάριος 21, 2013 #380 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 xiapoyin | eBayτρεξτεεεε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts