NoDsl Οκτώβριος 9, 2010 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Kreizy SanDeiz Το ίδιο ισχύει για όλα τα υπόλοιπα... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση τακης Οκτώβριος 12, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 no comments..... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 12, 2010 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 no comments.....Τις είδα και εγώ πριν καμία ώρα, γελούσα μέχρι πριν πέντε λεπτά... τώρα ξαναξεκίνησα τα γέλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Οκτώβριος 12, 2010 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Τρεχάτε παιδιάααααααααααααααααααααα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/ECS-GTX-465-PCI-Express-GDDR5-1GB-89-206-400120.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 12, 2010 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 άμα πάω με εκτυπωμένη την σελίδα και απαιτήσω να μου την δώσουν στην τιμη που λέει θα μου τη δώσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 12, 2010 Author #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα σου πουν τελείωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 12, 2010 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα σου πουν τελείωσε.και άμα είναι απο πίσω του στο ράφι να περιφανεύεται μέσα στο κουτί της???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 12, 2010 Author #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 και άμα είναι απο πίσω του στο ράφι να περιφανεύεται μέσα στο κουτί της????Νέα παραλαβή. Problem? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Οκτώβριος 12, 2010 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 άμα πάω με εκτυπωμένη την σελίδα και απαιτήσω να μου την δώσουν στην τιμη που λέει θα μου τη δώσουν?http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0408VeryLowPrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 12, 2010 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 καλα, οι δύο τελευταίες παράγραφοι ειναι τραγελαφικές και αναιρούν η μία την άλλη. Από την μια δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων (άκουσον ακουσον) και από την άλλη δεσμεύονται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδαΤι να πω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 12, 2010 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 και άμα είναι απο πίσω του στο ράφι να περιφανεύεται μέσα στο κουτί της????Aλλος κωδικός (Πλαισίου) θα σου πει....και μπορεί να είναι η ίδια ακριβως κάρτα :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 12, 2010 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα σου πει μία λέξη..."Ελλάδα"!Και εκεί θα τελειώσουν όλα με πλήρης κατανόηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 12, 2010 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Το λάθος να το καταλάβω.Αλλά αυτό το 0,01€ κάθε φορά δεν μπορώ να το χωνέψω. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Οκτώβριος 13, 2010 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0408VeryLowPrice Αν δεν ευθύνεται η Πλ@ίσιο C0mputers για τις λάθος τιμές, ποιος ευθύνεται ; Ο μιμίκος ο γιατρός ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 15, 2010 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Λοιπον ειτε μιλαμε για χοντρη κομπινα ειτε θα πω χοντρη πατατα.Παραγγελνω απο getitnow.gr το office campus/student σε προσφορα στα 9,14 ευρωhttp://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/software/operating-systems/windows/microsoft-office-standard-2007-meso/prod513038/Μου τηλεφωνουνε λοιπον μετα απο 2 ημερες και μου λενε πως αυτο που "αγορασα" ειναι trial εκδοση 30 ημερων και πως εαν θελω μπορω ειτε να το παραλαβω γνωριζοντας οτι θα λειξει ειτε να το ακυρωσω.Ερωτω : Απο ποτε campus σημαινει trial και απο ποτε τα trial χρεωνονται?Ας με ενημερωσει κανεις εαν καπου εκανα ΕΓΩ λαθος ή οχι.Εαν ειναι αυτο που πιστευω , οτι κοροιδευουν δηλαδη και πουλανε trial θα κανω καταγγελια τοσο στη microsoft οσο και στο ινκα, οπως αλλωστε τους εχω ξανακανει.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2010 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 campus δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αλλά μου φαίνεται απίστευτα παράλογο να χρεώνουν την δοκιμαστική έκδοση.Επίσης εκεί που λέει για την άδεια χρήσης έχουν γράψει "Μέσο" (ποιος ξέρει τι εννοεί) και όχι δοκιμαστική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 15, 2010 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 campus ειναι η ακαδημαικη. Δηλάδη για φοιτητες και καθηγητες. Η student εν ολιγοις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2010 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 επομένως τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες: ή μου δίνεται την άδεια που δικαιούμαι ή τρώτε καταγγελία σε MS, ΙΝΚΑ και όποιον άλλο ξέρεις. Αν δεν βγάλεις άκρη απλά ακυρώνεις την παραγγελία και προχωράς με τις καταγγελίες. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 15, 2010 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 (edited) Μου ειπαν οτι εννοουσαν recovery disk. Λεω το recovery ουτε ληγει, ουτε αναφερεται πουθενα.... Απαντουν πως εχει προωθηθει για ακυρωση αφου εγινε λαθος. Λεω πως θα προβω σε καταγγελια, κατι που ΟΝΤΩΣ θα κανω, τοσο στη microsoft οσο και στο ινκα. Μου αναφερουν τα συνηθισμενα λυπουμαστε που δεν εξυπηρετηθηκατε, ευχαριστουμε για την αγορα σας και αυτα....4 μερες ειναι ετσι η σελιδα... ποσο λαθος να ειναι?.... Τα πηρα σε printscreen παντως.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2010 από morfeas-dsl- 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2010 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 recovery disk ? μιλάμε είχε τρελή έμπνευση το άτομο που στο είπε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts