Jump to content

2 ευρω το παιχνιδι-Tsakonas Strikes Back

JaguarOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
παρηγγειλα χθες κατα τις 4-5 πριν παιχτει η διαφημιση. Πηρα τηλεφωνο και τα επιβεβαιωσα γιατι δεν ηθελα να παραγγηλω και να μου πουν α καναμε λαθος. Τωρα στις 9 το πρωι παρακαλω που πηγα μου λενε πως δεν υπαρχει τιποτα και πως θα με ειδοποιουσαν με email.Μην κανετε τον κοπο να "αγοραζετε". Δεν ειναι προσφορα. Ισως καποιος οντως να πηρε καποιο παιχνιδι σε αυτη την τιμη αλλα το να δοσω σε ολη την ελλαδα 10 παιχνιδια και να τα διαφημιζω ειναι παραπλανητικη διαφημιση οχι προσφορα......

άμα παραγγείλεις online σου λέει ότι θα ειδοποιηθείς για την κατάσταση της παραγγελίας και για παραλαβή από το κατάστημα.... δεν είδα την διαφήμιση ποτέ αλλά τουλάχιστον στο site δεν λέει τίποτε για στοκ στα καταστήματα...

εγώ παρήγγειλα μερικά παιχνίδια και περιμένω το mail....

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Παίδες η προσφορά ισχύει!Έκανα παραγγελία και μου ήρθε email με επιβεβαιωση ...

Παίδες η προσφορά ισχύει!Έκανα παραγγελία και μου ήρθε email με επιβεβαιωση ...

To mail μια χαρα ερχεται. Το θεμα ομως ειναι οτι μετα θα σου ερθει και τηλεφωνακι λεγοντας σου "Συγνωμη, αλλα δεν υπαρχει game ουτε για δειγμα" ;)

Χτες το βραδυ ειδα στον υπνο μου τον αστρολαβο....

Και τον Νεφιλιμ....

Και τον Ντολυ.....

Με λιγα λογια παλι εφιαλτες ειχα :hehe:

Αλλα μια και ειδα το θρεντ με τα 2ευρω /παιχνιδι του Γερμανου

Και μετα εμαθα οτι εκανε και σχετικη διαφημιση...

Και μετα εμαθα οτι οσοι παραγγειλατε εχετε παρει μεχρι στιγμης.....απο ενα ελαφααααααακι για τον Κωστακη για να το θεσω ευγενικα...

Οποτε...Κοιταξτε εδω λιγο τον 2251/1994

Άρθρο 9: Διαφήμιση

Διαφήμιση κατά την έννοια του νόμου αυτού είναι κάθε ανακοίνωση που γίνεται στα πλαίσια εμπορικής, βιομηχανικής, βιοτεχνικής ή επαγγελματικής δραστηριότητας με στόχο την προώθηση της διάθεσης αγαθών ή υπηρεσιών.

Απαγορεύεται κάθε διαφήμιση το περιεχόμενο ή η μορφή της οποίας προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει πλάνη στα πρόσωπα στα οποία απευθύνεται ή στων οποίων τη γνώση περιέρχεται και, εξαιτίας της πλάνης αυτής, μπορεί να επηρεάσει την οικονομική τους συμπεριφορά (παραπλανητική διαφήμιση).

Για να κριθεί αν μία διαφήμιση είναι παραπλανητική, λαμβάνονται υπόψη όλα τα στοιχεία της και ιδίως οι ενδείξεις σχετικά με: α) τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αγαθού ή της υπηρεσίας, όπως η διαθεσιμότητα, η φύση, η εκτέλεση, η σύνθεση, η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η καταλληλότητα, οι χρήσεις, η ποσότητα, οι προδιαγραφές, η γεωγραφική ή εμπορική προέλευση και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα επιστημονικά ή τεχνολογικά δεμένα και τα αναμενόμενα από τη χρήση τους αποτελέσματα ή τα αποτελέσματα των δοκιμών ή ελέγχων,

β) την τιμή, τον τρόπο διαμόρφωσής της και τους όρους υπό τους οποίους παρέχονται τα αγαθά και οι υπηρεσίες, όπως οι όροι πληρωμής ή πίστωσης, παράδοσης, ανταλλαγής, επιστροφής, επισκευής, συντήρησης και εγγύησης και

γ) την ιδιότητα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του διαφημιζομένου, όπως η ταυτότητα και η περιουσία του, οι δεξιότητες και τα δικαιώματα βιομηχανικής, εμπορικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας, τα βραβεία και οι διακρίσεις του.

οποτε τωρα που θα αρχισετε τις καταγγελιες σε ΚΕΠΚΑ-ΙΝΚΑ επικαλεστειτε και το εν λογω αρθρο,για να ειστε πιο συγκεκριμενοι...

Σας εγγυαται κανεις οτι αν κανετε την καταγγελια θα γινει κατι?

Οχι.

Αλλα αν η μια καταγγελια γινει 5-10-100-1000....... ;)

Αν και προσωπικά χουέστηκα για τα παιχνίδια, την καταγγελία τους την τραβάω άνετα... έχω κάνει backup τις σελίδες και τα links από τις προσφορές και με πουν μα-μου-σου-του, θα στείλω την καταγγελία...

Αν και κάτι τέτοιες κινήσεις, έπρεπε να τις κάνουμε ομαδικά σαν φόρουμ και όχι 1-2-3 άτομα... αυτή είναι η δύναμη μας, αλλά δεν την εκμεταλλευόμαστε...

Εγω λεω να περιμενουμε ακομα μεχρι το σαββατοκυριακο που λογικα θα φανει αν οντως ολοκληρωτικα ηταν fake το ολο σκηνικο και να κινηθουμε ομαδικα ;)

Εγω λεω να περιμενουμε ακομα μεχρι το σαββατοκυριακο που λογικα θα φανει αν οντως ολοκληρωτικα ηταν fake το ολο σκηνικο και να κινηθουμε ομαδικα

+1

Εγω παραγγειλα 8 games ps3 :woot:

Ενας φιλος πηγε και την εστησε το πρωι στον Γερμανο της Νεαπολης και πηρε 12 games.:D αξιζει να περιμενεις...

Οσο για το επιβεβαιωτικο email , μεσα σου λεει οτι εαν δεν υπαρχει αποθεμα θα σε ενημερωσουν..και ουσιαστικα και στην διαφημιση του στην TV το τονιζει με μεγαλα κοκκινα γραμματα ¨μεχρι εξαντλησης των αποθεματων" ... δε νομιζω να βγαλει ακρη οποιος παει σε ΚΕΠΚΑ η ΙΝΚΑ.. και οποιος παει, καλη τυχη!

Παίδες να ενημερώσω μιας και το συζήτησα με πωλητή γνωστό μου.

Όσοι παραγγείλατε ονλινε δύσκολα θα πάρετε κάτι,μόνο από καταστημάτα ότι βλέπατε.

Αδείαζανε τα ράφια για να βάλουν τπτ καινούργιο μέσα.

:)

Εγω λεω να περιμενουμε ακομα μεχρι το σαββατοκυριακο που λογικα θα φανει αν οντως ολοκληρωτικα ηταν fake το ολο σκηνικο και να κινηθουμε ομαδικα ;)

Από το email του Γερμανού:

Στο διάστημα των 2 ημερών θα ενημερωθείτε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν, για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ενημερωθείτε για την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν στο διάστημα των 4 ημερών. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα, το προϊόν θα διατεθεί προς πώληση.

Άρα υπάρχει δυνατότητα και υπεκφυγής αν θέλουνε, του στυλ π.χ. "Δεν σας βρήκαμε στα τηλ. επικοινωνίας κύριε και το προϊόν επαναπροωθήθηκε για πώληση, καληνύχτα σας". :p

..κάπως έτσι.

Φιλέ μου η προσφορά ισχύει κανονικά.Απλά από το eshop λίγο δύσκολα να πάρεις.Αν πας σε κατάστημα(πήγαινες βασικά)θα έβρισκες σίγουρα.(εγώ πήρα 2 games για ps3,τα τελευταία γιατί πήγα 7 το απόγευμα :cool:)

Αν δεν πιστεύεις μπορώ να σου δείξω και την απόδειξη :whistling:whistling

Αχου τον κακο το Γερμανο που δεν εχει 10,000 παιχνιδια να δωσει σε ολη την Ελλαδα.

Καταγγελια ολοι ΤΩΡΑ!

Αχου τον κακο το Γερμανο που δεν εχει 10,000 παιχνιδια να δωσει σε ολη την Ελλαδα.

Καταγγελια ολοι ΤΩΡΑ!

+2134

Σε άλλο φόρουμ έγινε χειρότερος χαμός....

Τελικά είμαστε λίγο άπληστοι σαν λαός ε?:red:(όχι δεν είναι flame bait....:nono:)

Καταγγελια ολοι ΤΩΡΑ!

Αυτο ηθελα να πω αλλα θα ημουν κακος :yes4:

ακόμα και σε αυτό τη φάση ήταν υπερβολική η αντίδραση,που δεν νομίζω,

κάποιων

είναι πάγια τακτική των μαγαζιών να κοροιδευουν με την ατάκα αχ ο κράχτης τελείωσε.

εγγυημένα transactions/συναλλαγές στις βάσεις δεδομένων εξασφαλίζουν μια χαρά και πιο κρίσιμα συστήματα

αν είναι καραγκιοζαίοι και η σελίδα λέει άμεσα διαθέσιμο

και δεν υπάρχει,δεν φταίμε εμείς.

και πιστεύω οτι έχει συμβεί σε όλους και απο διάφορα μαγαζιά αυτό

σε σημείο η αν θες συχνότητα που επιτρέπει να μιλάς για καταγγελία.

Μισό λεπτό ρε παιδιά, δεν είπαμε να έχει 10.000 παιχνίδια. Αλλά: βγάζει την προσφορά προχθές το απόγευμα, με σποτάκια στην τηλεόραση κλπ κλπ. Προσωπικά μέχρι τις 10 το βράδυ έκανα παραγγελίες για 3 διαφορετικά άτομα, στις οποίες παραγγελίες δε σου λέει ότι εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των καταστημάτων, αλλά σου λέει να επιλέξεις κατάστημα που θες να πάνε τα πράγματα για να τα παραλάβεις (όπως λέει και στο ημέιλ, "Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του."). Εγώ λοιπόν κατάλαβα ότι υπάρχει κάποιο απόθεμα σε αποθήκες που θα μοιραστεί στα καταστήματα.

Και ρωτάω, είναι δυνατόν από συνολικά ας πούμε 15 διαφορετικά παιχνίδια που μπήκαν στις 3 παραγγελίες να μην υπάρχει ούτε ένα; Δηλαδή πουλήθηκαν και κρατήθηκαν όλα τα παιχνίδια μέσα σε 2-3 ώρες ας πούμε το απόγευμα της Δευτέρας; (και αν θυμάμαι καλά, τις Δευτέρες δεν έχει συνεχές ωράριο ο Γερμανός)

Υποθέτω μπαίνει κάποια σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες.

Όποιος διατηρεί e-shop, ας το λειτουργεί καλά αν δε θέλει καταγγελίες.

Μπορούσε απλά να αναρτήσει μια ενημέρωση στην ιστοσελίδα του.

Τα παιχνίδια τα πουλούσε. και δεν έλεγε πουθενά ότι όποιος ψωνίσει διαδικτυακά είναι λιγότερο πελάτης από αυτόν που θα πάει στο κατάστημα.

Καταγγελια ολοι ΤΩΡΑ!

τι το διαφημιζει στη τηλεοραση τοτε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.