Jump to content

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΗDD SETUP :D

Tiltevros

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

εχεις overclock το PCIE bus?

Σε 4k random 64 queue depth εχω 115.000 IO/s

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τον ICH ειναι οτι μετα απο Χ2 σε raid0 δεν κανει σωστο scalling.

Ακομα και με τις high end καρτες οπως ARECA 1680ML πανω απο 4 SSD δεν προσφερουν τιποτα ουτε σε sequential ουτε και σε Random.

Οι LSI πχ μετα τους 6 SSD εκτος του sequential δείχνει να υπάρχει 30% downgrade σε επιδόσεις

post-2254-1416074342,2736_thumb.jpg

ενα μεγαλο συγκριτικό με πολλους controllers και ssd ειτε HDD σε ολα τα πρωτόκολλα θα ηταν ωραιο να δουμε στα ελληνικά. Αν ποτε θελήσετε να το κανετε πραξη ειμαι στην διαθεση σας.

Οχι. To PCIE ειναι στα default, 100MHz.

Με 64 queue depth εχω καλυτερα αποτελεσματα...

Παντως το responce time που εχεις ειναι πολυ ψηλα. Average 1.2 και MAX 28.5?

Επισης και το δικο σου CPU utilization ειναι αρκετα ψηλα αν αναλογιστεις οτι εχεις ξεχωριστο επεξεργαστη για το raid (της καρτας).

post-51-1416074342,3079_thumb.jpg

Οχι. To PCIE ειναι στα default, 100MHz.

Με 64 queue depth εχω καλυτερα αποτελεσματα...

μολις τερματισες το RAID0 :D

congrats jax :D

το κακο τωρα ειναι οτι στις 105.000 που τερματίζει ο ICH θα εχεις τρελο latency + CPU usage + οτι στο σταδιο που εισαι πρεπει να παρατηρείς και μια υστέρηση που εχει το pc ασχέτως αν το usage ειναι χαμηλο.

δοκιμασε να βαλεις το PCIE στο 112-115 χωρις τον PERC και δες τι γινεται ;) προσοχή ομως μην χασεις το array.

Παντως το responce time που εχεις ειναι πολυ ψηλα. Average 1.2 και MAX 28.5?

Επισης και το δικο σου CPU utilization ειναι αρκετα ψηλα αν αναλογιστεις οτι εχεις ξεχωριστο επεξεργαστη για το raid (της καρτας).

το responce time ειναι ψηλα λογο του οτι τρεχει κατι απο πισω που μου ειναι λιγο δύσκολο να κλεισω της μεσημεριανές ωρες λογο εργασιας.

παντως μιας και το αναφερες ομως δες τι γινεται οταν εχω idle το pc

Επίσης LSI 9211 που εχω τωρα ειναι HBA ;) xωρις ίχνος cache

4ksequential1outstandin.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.