CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 11, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Και η μητρικη που σου ειπα εγω ειναι εγγυηση στο ξεκλειδωμα.Οπως και η αντιστοιχη σε ΑΜ2+ σοκετ (δλδ ddr2).το θεμα ειναι αν θα ξεκλειδωνει το σιπιγιου σου ομως.Στην τελικη,δεν σε πολυ απασχολει παντως το να εχεις 4πυρηνο htpc μεταξυ μας.Απλα ειναι ενα εξτρα στην ολη υποθεση.Και οι τρεις πυρηνες μια χαρα θα τα παιζουν τα HD:cool:Εγω προσωπικα θα επελεγα την ASRock.Απο κει και περα κανε την ερευνα σου και αν κρινεις οτι η MSI θα ειναι καλυτερη go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιανουάριος 11, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Και η μητρικη που σου ειπα εγω ειναι εγγυηση στο ξεκλειδωμα.Οπως και η αντιστοιχη σε ΑΜ2+ σοκετ (δλδ ddr2).το θεμα ειναι αν θα ξεκλειδωνει το σιπιγιου σου ομως. Στην τελικη,δεν σε πολυ απασχολει παντως το να εχεις 4πυρηνο htpc μεταξυ μας.Απλα ειναι ενα εξτρα στην ολη υποθεση.Και οι τρεις πυρηνες μια χαρα θα τα παιζουν τα HD:cool: Εγω προσωπικα θα επελεγα την ASRock.Απο κει και περα κανε την ερευνα σου και αν κρινεις οτι η MSI θα ειναι καλυτερη go for it Θεωρω την asrock πολυ καλη εταιρια,οπως και την MSI,στα δυο πισι μου εχω απο μια,απλως οπως κοιτουσα ειδα μονο MSI να ξεκλειδωνει τον συγκεκριμενο επεξεργαστη,αλλα αν οπως λες θα τον ξεκλειδωνει και η asrock,ειμαι μια χαρα...:triniti: Δεν ειναι μωρε οτι θα τον χρειαστω,αλλα ετσι να παιξω και γω λιγο σαν παιδι....:magic::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.