Jump to content

Be Creative.........

PGM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε αυτο το θρετ θα μπορειτε να δειχνετε τις δημιουργιες σας ..................

Εγω ως γνωστον ειμαι ασχετος στην επεξεργασια εικονων κτλ....το μονο που ξερω να κανω ειναι resize , αντε και στην καλυτερη καμμια επεξεργασια σε Cpuz και Cpuid.....(πλακα κανω φυσικα)...:D :D

Ξεκινησα λοιπον σημερα να πειραματιζομαι με το Paint Shop Pro.... Δειτε τι εφτιαξα για το site των φιλων......:D

01%2Ejpg

02%2Ejpg

03%2Ejpg

04%2Ejpg

PGM εσύ βλέπεις όλα τα καλά παιδιά, αλλά εγώ βλέπω και έναν ζαβολιάρη...

Επ vagouridi εσύ είσαι ρε? Δεν ήξερα ποιος είναι ο ένοχος. Πάντως σε βρίσκω απόλυτα σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εγώ μόνο τον Παρη βλεπω να μην σταματάει την μάσα :D ολοι οι άλλοι γνωστοί για τις καλιτεχνικές τους ανησυχίες εχουν πάρει θέση για τον φακο

Βασικα μαλλον μολις ειχε ξυπνησει ο Dοn...τετοιο γ@μ@το μαλλι μονο τοτε εχει....οσο και να προσπαθει με ζελλεδες , κερια ακομα και ρευματα δεν το πετυχαινει...μονο μετα απο υπνο...

ας επιστρέψουμε στο θέμα. ωραία λογότυπα κάνανε τα παιδιά. θα δούμε κανένα στην κεντρική σελίδα; ή θα συνεχίσετε να μας ανοίγετε την όρεξη με τα παϊδάκια;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.