lefteriz Μάρτιος 24, 2010 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2010 μετά από πολλέεεες δοκιμές έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι η κάρτα αδυνατεί να τρέξει σωστά οτιδίποτε είναι directX 9 DirectX 8, 10, 11 τα παίζει όλα τέλεια. 3Dmark Vantage τελεια 3Dmark 2006 σκουπίδια 3dmark 2005 σκουπίδια 3dmark 2003 τελεια Crysis DX10 τελεια, DX9 σκουπίδια AVP DX11 τέλεια, DX9 σκουπίδια Metro 2033 DX10 k DX11 τελεια, DX9 σκουπίδια εγιναν δοκιμές σε καθαρά XP 32bit, Vista 32 κ 64bit, Seven 64bit δοκιμή πολλών οδηγών και το αποτέλεσμα το ίδιο. Το ψάχνουμε εδώ και μέρες με τον ATIMAN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 10, 2010 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 Μετά από πολύ καιρό έχοντας αφήσει το πρόβλημα στην άκρη μιας και games δεν έπαιζα παρά ελάχιστα και αφού ενδιάμεσα είχα στείλει την κάρτα 2 φορές και την πήρα πίσω ανέπαφη, αντάλλαξα αρκετά e-mail πριν λίγο καιρο με την Powercolor οπου επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Επικοινώνησαν με το e-shop και το e-shop μαζί μου όπου και τους έστειλα την κάρτα για 3η φορά.τελικά κατάλαβαν ότι έχει όντως πρόβλημα η κάρτα, και θα μου στείλουν την SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB DDR5 HDMI PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR end of case :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.