lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2010 παιδιά εδώ και λίγες μέρες εμφανίζοντε λιγα αρτιφακτς στο πάνω μέρος της οθόνης, όχι συνέχεια πάντωςhttp://img52.imageshack.us/img52/4873/p1050120p.jpgστα games είναι εντάξει.τελευταίοι catalyst 9.12 , windows 7 64bit , μαρκας powercolorκαμιά ιδέα;;; βαριεμαι και το RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Συνδεσε και αλλου την οθονη για να εισαι σιγουρος :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Mη[ως η οθονη αρχιζει και τα ψιλοπαιζει?? Aφου εισαι ενταξει στα games δεν νομιζω να φταιει η καρτα σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 κουνάω το παράθυρο και μετακινούντε τα artifacts. θα συνδέσω μια nvidia που χω στην άκρη να δω εκεί τι γίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 εμενα παλια αυτο μου το εκανε γιατι το καλωδιο (dvi) εχει χαλασει....οντως στα παιχνιδια δεν φαινοταν τα arctifacts.....αν και ακουγεται χαζο ...δοκιμασε να το αλλαξεις ....πριν κανεις κατι αλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 5, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 ευχαριστω ολους για τις συμβουλές.! θα δοκιμάσω πρώτα με VGA καλώδιο καθοτι δεν εχω αλλο DVI, και μετά αλλαγή κάρτας γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 κουνάω το παράθυρο και μετακινούντε τα artifacts.Αν ''ακολουθούν'' την μετακινηση, μαλλον για software / driver μου κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 5, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 ναι την ακολουθούν. γι αυτο κι εγώ είπα ότι είναι θέμα καρτα γραφικών.. Μου φαίνεται ότι με τους 9.11 δε το έκανε, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.. :red: (θα αρχίσουν πάλι οι κακιές γλώσσες για drivers ) θα τα δοκίμασω όλα, και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 παιδιά.. δυστυχως απ οτι βλεπω ειναι η καρταβαζω το GTA http://img138.imageshack.us/img138/9397/p1060126m.jpgκανω clean uninstall τωρα και θα εγκαταστίσω τους hotfixedit: και με τους hotfix το ίδιο αλλά στο benchmark δεν εμφανιζε καθόλου artifacts στο DIRT2 επίσης δεν είχα artifactsστο Call of juarez είχα το παρακάτωhttp://img684.imageshack.us/img684/8458/p1070130.jpgτέλος τα artifacts στο desktop εξαφανίστηκαν.!edit 2:στο vantage με preset στο high καθολου artifacts Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Δοκιμασε την και σε αλλο pc αν μπορεις αλλιως φυγε για rma. Οθονη αλλη δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 7, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 θα την δοκιμασω ναι. Οθόνη δε δοκίμασα, αλλά δεν είναι πλέον ξεκάθαρο ότι είναι θέμα κάρτας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 εγω τετοια "σπασιματα " στα γραφικα ειχα οταν κλοκαρα πολυ την καρτα ....ναι δεν παιζει να ειναι απο οθονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 8, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Έβαλα μια 9500GT και έπαιζε κανονικά τα games. θα την δοκιμασω σημερα σε αλλο υπολογιστή αν και οπως φαινεται θα φύγει πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Ποιος ο λόγος να το κουράζεις άλλο; Αντί να πας να το δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή, πήγαινε την στο service και πάρε άλλη για να έχεις PC το ΣουΚου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 8, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Έχεις δίκιο, αλλα πρεπει να σιγουρευτώ γιατί την κόβω την δουλειά να πηγαινω την καρτα στο εσοπ :dance3: να τρέξουν κανά vantage στο οποιο δε βγάζει τίποτα και να μου τη στείλουν πίσω:happy2:τωρα την εγκαθιστώ στον υπολογιστή του αδελφού.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 8, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Η κάρτα σε αλλον υπολογιστή στο call of juarez έπαιζε κανονικά, αλλα στο GTA που δοκίμασα είχε τα ίδια συμπτώματα με μένα.δοκίμασα επίσης το crysis warhead στον υπολογιστή μου και το παιζε κανονικά:fist:ότι να΄ναι. Από δευτέρα θα φύγει πίσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 8, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Καλο κουραγιο φιλε....:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Ιανουάριος 9, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Μου θυμίζει τα ίδια με την δικιά μου την XFX που τα εμφάνιζε μόνο σε ορισμένα games και στο desktop σε ορισμένες περιπτώσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι όταν θα την επιστρέψεις να τους πεις ακριβώς τι και που στο εμφανίζει. Θα βοηθούσε και ένα cdακι με screenshots...και θα στην πάρουν για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Φεβρουάριος 27, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Αυτην την καρτα την θελω εγω και την πληρωνω οσο-οσο.Ειναι καρτα με "προσωπικοτητα" και με επιλεκτικοτητα στις βλαβες, αρα σπανια.Θα ηθελα να μας ενημερωσει ο φιλος μας για την εξελιξη του προβληματος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 27, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 :jump1:το παραδοξο ήταν ότι για ένα διαστημα σταμάτησαν τα artifacts και μολις ξαναεμφανίστηκαν την έστειλα RMA και περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.