Jump to content

Steam Dedicated Server

Pandorian

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κανείς από εσάς γνωρίζει πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν Dedicated Server της VALVe (κατά προτίμηση για Half-Life). Ξέρω ότι ειναι αρκετά δύσκολο, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει και από απλό PC.

Εχω βρεί λύση στο google αλλά καμία δεν ήταν αρκετά κατατοπιστική ή έπιασε... Δεν έχω static

Ευχαριστώ για την προσπά8εια παιδιά αλλά βρίκα λύση. Για όποιον ενδιαφέρεται, πρέπει να κάνει Port Fowarding την Θύρα 27015 και να χρησημοποιήσει την Public I.P. του (μπορείτε να την βρείτε εδώ). Για να κάνετε invite κάποιον θα πρέπει να βάλετε και την Θύρα μετά την I.P. σας. π.χ. 78.102.50.10:27015

Ευχαριστώ για την προσπά8εια παιδιά αλλά βρίκα λύση. Για όποιον ενδιαφέρεται, πρέπει να κάνει Port Fowarding την Θύρα 27015 και να χρησημοποιήσει την Public I.P. του (μπορείτε να την βρείτε εδώ). Για να κάνετε invite κάποιον θα πρέπει να βάλετε και την Θύρα μετά την I.P. σας. π.χ. 78.102.50.10:27015

ναι αλλα δεν ειπες οτι δεν ειναι static?

θα την βρισκεις καθε φορα και ενημερωνεις ποια ειναι η νεα?

Κανονικα χρειαζεσαι το SCRDS, πρωτα ομως πρεπει να εχεις επιβεβαιωσει οτι οι απαραιτητες θυρες ειναι σιγουρα ανοικτες με το PFportchecker.

Ακολουθωντας τον παρακατω οδηγο κατα γραμμα καταφερα να στησω dedicated server στο goldeneye source χωρις κανενα προβλημα http://wiki.goldeneyesource.net/index.php/Beta3_Server_Install

Ενας πολυ αναλυτικος οδηγος ειναι αυτος εδω http://planethalflife.gamespy.com/View.php?view=HL2Guides.Detail&id=4&game=3

έχω ασχοληθεί και με το SCRDS ( Για την ακρίβεια το έμαθα από το Tutorial στο Planet Half-Life) αλλά είναι χάσιμο χρόνου γι'αυτό που θέλω να κάνω... Το Source Dedicated Server που έχει το Steam είναι μακράν γρηγορότερο και απλούστερο... Όσο για το ότι δεν είναι static δεν με ενοχλεί. Δεν θέλω να φτιάξω server 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Απλά θέλω να παίζω με τους φίλους μου σε δικό μας server με τα δικά μας maps και settings.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.