Jump to content

asux xonar D1 front panel!

dark_ds

Recommended Posts

καλημερα! προσφατα αγορασα την asus xonar D1, ολα καλα ολα ωραια..αλλα! θελω να ακουγεται ταυτοχρονα ο ηχος απο τα ακουστικα που ειναι συνδεδεμενα στο front panel και απο τα ηχεια, προς το παρον μπαινω στην κονσολα της asus και αλλαζω την επιλογη απο 5.1 ηχεια σε front panel headphone και δουλευει κανονικα. δεν υπαρχει καμια επιλογη που να παιζουν ταυτοχρονα και οποτε θελω να χρησιμοποιησω τα ακουστικα να κλεινω απλα τα ηχεια και οχι να κανω αυτη τι ρυθμιση ? εψαξα απο δω απο κει τιποτα! και το manual ειναι πολυ πλουσιο σε πληροφοριες..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :whistle2:

Σε αυτή την περίπτωση πάρε ένα splitter και μοίρασε το σήμα της πίσω εξόδου σε ακουστικά-ηχεία. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέεις τα ακουστικά στο dock των ηχείων(σχεδόν όλα τα ηχεία έχουν) όπωτε θές.

Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να λειτουργούν ταυτόχρονα απο δύο διαφορετικές θύρες.

πριν που ειχα την creative audigy 2 αυτο ειχα κανει με το splitter αλλα κατι περιεργα μου εκανε μια επαιζε μονο το ενα ηχειο στα ακουστικα και κατι τετοια..δυστυχως τα ηχεια μου δεν εχουν εισοδο για ακουστικα.. αν ειναι αργοτερα θα παρω και καινουργια ηχεια να τελειωνουμε! ευχαριστω για την απαντηση παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.